Hlavní obsah

Obchody se zbavují džín Victorie Beckhamové. Nikdo je nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jak se zdá, Victoria Beckhamová má za sebou první neúspěch. Američtí prodejci oděvů totiž stahují z prodeje její džíny. Za vše může prudký pokles prodeje, a tak se jich obchody zbavují velkými slevami a další oděvní kousky značky dVb už ve svých krámech nechtějí.

Článek

Podle listu NOTW vypověděla smlouvu zpěvačce například společnost Kitson. Jak řekl její majitel Fraser Ross, Victoria se málo stará o propagaci své značky.

„Žádali jsme její PR zástupce mnohokrát, aby nám pomohla s kampaní na její oděvy, pokaždé nás odmítli. Kolekce celebrit jsou stejné jako alba nebo turné. Musí se propagovat, aby se prodaly,“ říká zoufale Ross, který odebíral džíny po tisících.

Victoria si ve svém byznys plánu nalajnovala, že by jí džíny mohly vydělat něco kolem pětadvaceti miliónů liber (v přepočtu zhruba 775 miliónů korun). Namísto toho má nyní na účtu sedm a půl miliónu a větších tržeb se zřejmě již nedočká.

Reklama

Související články

Victoria Beckhamová má prý nejhorší prsa

Britský expert na plastickou chirurgii a zvětšování poprsí tvrdí, že zpěvačka Victoria Beckhamová má nejhorší typ ňader, s jakými může žena po operaci...

Výběr článků

Načítám