Hlavní obsah

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Novinky, Linda Humlová

Dlouhé letní večery je škoda trávit doma. Vyrazte se svým protějškem na romantické rande či na večeři a užijte si dlouhé západy slunce při skleničce něčeho perlivého. Nevíte, co si obléknout? Vsaďte na kombinaci rozpustilé elegance, která podtrhne váš přirozený šarm a sex-appeal.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto. H&M

Článek

Pokud se chcete zalíbit opačnému pohlaví, spoléhejte na rozevláté letní šaty, které dozajista upoutají pozornost. Na podvečerní rande se hodí zejména tmavší modely. Vyzkoušejte například kombinaci červené, černé či růžové.

Pokud vsadíte na květované modely, dodejte jim na špetce tvrdosti a zkombinujte je se sexy křivákem nebo přes ně přehoďte nadčasovou džínovou bundu, která vás zahřeje, když se v noci ochladí.

Foto: archiv firem

Šaty, Rebecca Minkoff (prodává Zalando), 6550 Kč. Tričko, F&F, 149 Kč. Boty, Kazar, 4390 Kč. Sukně, Marks & Spencer, 1199 Kč. Koženkový bomber, Marks & Spencer, 1799 Kč

Móda ve stylu městské riviéry

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto. H&M

Foto: archiv firem

Šaty s puntíky, F&F, 499 Kč. Overal, F&F, 449 Kč. Černé boty, CCC, 1699 Kč. Psaníčko, Rebecca Minkoff, 4870 Kč. Džínová bunda, Levi´s, 2990 Kč. Červené boty, Kazar, 2990 Kč.

Na nohy nazujte páskové sandálky na podpatku nebo pohodlné espadrilky na klínku. Oboje skvěle protáhnou a zeštíhlí postavu. Další variantou je sukně v kombinaci s obyčejným tričkem nebo topem.

Vybírat můžete také mezi midi modely s rozparkem, které působí velmi lichotivě. V případě, že upřednostňujete kalhoty, pak jim dodejte na svátečnosti pomocí módního zkráceného crop topu. Vsadit můžete i na výraznější výstřih v dekoltu nebo na zádech.

Foto: archiv firem

Šaty dlouhé, Orsay, 999 Kč. Mini šaty s výstřihem, Missguided, 1080 Kč. Červené sandály, MSGM (prodává Zalando), 9260 Kč. Mini šaty s žabičkováním, Stevia May (prodává Zalando), 5640 Kč. Černé sandály, Kazar, 2990 Kč. Kabelka, Orsay, 699 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Foto: archiv firem

Šaty růžové, H&M, 999 Kč. Šaty fialové, Diane Von Furstenberg, 6430 Kč. Top, H&M, 299 Kč. Kalhoty, Levi´s, 2490 Kč. Boty, CCC, 1899 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

S obdobím léta přichází čas lehounkých šatů a odhalujících výstřihů, které si žádají dokonalé spodní prádlo. Tedy elegantní, pohodlné, ale přesto hravé a sexy....

Výběr článků

Načítám