Hlavní obsah

Nejvýraznější šaty z hudebních cen Grammy 2019

Novinky, Linda Humlová

V noci z neděle na pondělí se ve Staples Center v Los Angeles odehrálo slavnostní udílení hudebních cen Grammy 2019. Letošního 61. ročníku se zúčastnilo velké množství celebrit celosvětové hudební scény. Prohlédněte si róby, které upoutaly největší pozornost nejen módních kritiků.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačky Jennifer Lopezová a Lady Gaga

Článek

Nejprestižnější hudební událost roku letos navštívilo velké množství celebrit, a to přestože téměř paralelně probíhaly na obrácené straně zeměkoule ceny Britské filmové akademie BAFTA.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Udílení hudebních cen GrammyVideo: AP

Nejvýraznější osobou byla jednoznačně cenami ověnčená Lady Gaga, která překvapivě vsadila na poměrně konzervativní look. Oblíbená zpěvačka si totiž jindy libuje ve velmi extrémních módních výstřelcích. Tentokrát ale zvolila stříbrné šaty poseté flitry, kterým dominoval velký volán. Střihově šaty zdůraznily zpěvaččinu drobnou postavu a upoutaly na oblast dekoltu, kterou zdobil diamantový náhrdelník.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Netradiční šaty naopak oblékla zpěvačka Katy Perry. Střih i barva róby totiž připomínaly obří cukrátko marshmallow. Diskuze na sociálních sítích vyvolala i zpěvačka Jennifer Lopezová, jenž vsadila na bílou róbu, kterou korunovala kloboukem s širokou krempou. Nutno ale říct, že tento doplněk působil jaksi nadbytečně a rozpačitě.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Katy Perry

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Jennifer Lopezová

Rozruch způsobila i zpěvačka působící pod uměleckým jménem Bebe Rexha, která měla problém už jenom se samotným shánění šatů. Podle jejích slov byla totiž několika designéry odmítnuta, protože není dostatečně štíhlá. „Pokud je podle vás velikost 38 až 40 moc velká, tak na to opravdu nemám co říct,“ vzkazovala nejmenovaným návrhářům na svém Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Bebe Rexha

Na akci zavítala i někdejší americká první dáma Michelle Obamová, která se objevila na pódiu po boku Lady Gaga, Jennifer Lopezové, Jady Pinkett Smithové a Alicie Keys. Všechny pak pronesly řeč na téma, jak důležitou roli hraje v životě hudba.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Lady Gaga, Jada Pinkett Smithová, Alicia Keys, Michelle Obamová a Jennifer Lopezová

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Miley Cyrus

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Dua Lipa

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám