Hlavní obsah

Nejoblíbenější módní značka? Ve 47 zemích světa je to Louis Vuitton

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finanční web money.co.uk uveřejnil mapu s nejoblíbenějšími módními značkami. Francouzský módní konglomerát Louis Vuitton obsadil suverénně první místo. Vyhrál ve 47 zemích světa. Druhou nejoblíbenější značkou se stal Gucci následovaný Chanelem.

Foto: Profimedia.cz

Louis Vuitton

Článek

Žebříček vznikl na základě nejčastěji vyhledávaných značek na Googlu za poslední rok v jednotlivých státech. Podle expertů je Louis Vuitton považován za symbol úspěchu bohatých a slavných po celá desetiletí.

Značku v minulosti oblékala herečka Audrey Hepburnová a dnes ji nosí například zpěvačka Billie Eilish nebo manželka francouzského prezidenta Brigitte Macronová.

Značka Gucci se ocitla na druhém místě. Nejvyhledávanější byla ve 13 zemích světa včetně Itálie. Poslední medailovou pozici obsadila značka Chanel, která se stala nejvyhledávanější ve 12 zemích, včetně Pákistánu a Thajska.

Gucci a Saint Laurent: Přehlídky už vyšly z módy

Styl

Na čtvrtém místě se umístila značka Calvin Klein, která vyhrála v jedenácti zemích včetně Ruska. Pátou příčku obsadila značka Rolex a šestou Coach, značka luxusního koženého zboží založená na americkém Manhattanu ve 40. letech 20. století.

Ve Spojených státech amerických a Kanadě se nejvyhledávanější značkou stalo Loewe.

Foto: Repro money.co.uk

Nejvyhledávanější módní značkou se stal Louis Vuitton.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám