Hlavní obsah

Nejkrásnější róby z udílení Oscarů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udílení filmových cen se každý rok nese v grandiózním duchu. Ženy se na tento večer připravují i několik týdnů dopředu. Drží diety, podstupují nejrůznější kosmetické zákroky, zkouší róby, účesy, a to jen proto, aby při promenádě po červeném koberci působily naprosto dokonale. Podívejte se s námi na ty nejhezčí večerní róby, jež byly tento večer k vidění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hollywoodské hvězdy předvedly své róby při udílení OscarůVideo: Reuters

 
Článek

Letošní rok dominovala na červeném koberci bílá, na níž vsadily i takové hvězdy jako Gwyneth Paltrowová či Jennifer Lopezová.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrowová

Nebyla to ale volba jediná. Některé sáhly po sytých odstínech červené a zlaté. Angelina Jolieová, která je známá jako propagátorka nových trendů, naplnila do poslední kapky představu hvězdy první velikosti výběrem černé róby, doplněné jen minimálně šperky.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullocková

"Prakticky každá žena, která letos vypadala na červeném koberci ohromně, byla oblečená v bílé," uvedl módní návrhář Marc Bouwer. Částečně se do tohoto trendu zapojila i Sandra Bullocková, která zvolila kombinované černo-bílé šaty.

Foto: Profimedia.cz

Penelope Cruz

Foto: Profimedia.cz

Stacy Keibler

"Bílá je tuto sezónu favoritem celebrit," řekl odborník na módní styly Sam Saboura. "Je výrazná a vypadá skvěle v kamerách," dodal. Ironií je, že Jolieová, která "bílý trend" odstartovala minulý měsíc při předávání Zlatých glóbů, obrátila o 180 stupňů a předvedla se na Oscarech v černé róbě z Atelieru Versace.

"Angelina Jolieová razí trendy a je královnou červeného koberce," řekl Bouwer. "Není překvapením, že ji všichni následují. A také není překvapením, že se rozhodla udělat opak a vrátit se k barvě, kterou na Oscary nosila před pár lety."

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diaz

Foto: Profimedia.cz

Maria Menounos

Dalším společným znakem mnoha letošních večerních šatů, v nichž defilovaly herečky, bylo lesklé zdobení v podobě flitrů, korálků či výšivek. Na červeném koberci ale zářila i zlatá - například na róbě Meryl Streepové či krémovo-zlatých šatech Cameron Diazové.

Foto: Profimedia.cz

Meryl Streep

Foto: Profimedia.cz

Michelle Williams

Foto: Profimedia.cz

Emma Stoneová

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se neobléknout na Oscary

Na slavnostní vyhlašování filmových Cen Akademie - Oscarů - se každý rok celebrity chystají ve velkém. Dámy se snaží upoutat svými modely od věhlasných...

Výběr článků

Načítám