Hlavní obsah

Návrhář Jacquemus uspořádal módní přehlídku v levandulovém poli

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 24. června proběhla unikátní přehlídka značky Jacquemus. Vedoucí návrhář a zakladatel značky Simon Porte Jacquemus si totiž k desátým narozeninám založení značky nadělil skutečně unikátní zážitek. Svou přehlídku umístil do rozkvetlého levandulového pole v samotném srdci francouzského města Provence.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Jacquemus

Článek

Přes pět set metrů dlouhý růžový koberec, vinoucí se uprostřed levandulového pole, se stal místem konání jubilejní módní přehlídky francouzské módní značky Jacquemus.

Za nápadem nestál nikdo jiný než zakladatel značky, devětadvacetiletý návrhář Simon Porte Jacquemus, který proslul svým vytříbeným citem pro estetiku.

Foto: Profimedia.cz

Žlutý oversized kabát

Kolekce s názvem Le Coup De Soleil, který se dá volně přeložit jako „Spálení od slunce“, byla plná letních modelů, kterým dominovaly pastelově ovocné barvy v čele s oranžovou, růžovou, světle modrou a zelenou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

FOR YOU... HUGE THANKS TO MY TEAM....FOREVER

Příspěvek sdílený JACQUEMUS (@jacquemus), Čen 25, 2019 v 1:45 PDT

Foto: Profimedia.cz

Oranžový komplet

Dámská kolekce byla plná rozevlátých šatů a lehkých oversized kabátků. K vidění byly ale také modely, které připomínaly pracovní úbory. Nechyběly ani pro návrháře ikonické mini kabelky a kabelky z přírodních materiálů.

V pánské kolekci se objevily zejména šortky, košile a zkrácené varianty obleků, které opět zářily různými barvami.

Foto: Profimedia.cz

Růžové šaty v kombinaci s oranžovými kalhotami.

Reklama

Související články

Letní boty do města i na dovolenou

Léto už o sobě dává vědět v plné síle, a proto je nejvyšší čas uklidit všechny uzavřené a neprodyšné boty a nahradit je modely, ve kterých budou vaše nohy...

Rozluštěte rébus jménem semi-formal

Chystáte se na zahradní slavnost, večírek nebo třeba svatbu? Pak by vám pojem semi-formal neměl být cizí. Jde totiž o dress code, který se pohybuje někde mezi...

Výběr článků

Načítám