Hlavní obsah

Naučte se nosit vzory citrusů

Novinky, Linda Humlová

Jaro je v plném proudu, a to znamená jediné. Dejte sbohem nudnému oděvu v tmavých barvách a osvěžte svou skříň přívalem energie v podobě oblečení s motivem citronů. Žlutá barva má navíc na naše vědomí pozitivní vliv, tak neváhejte. Naučíme vás, jak můžete s různými citrusy na oblečení vyrazit do společnosti, na rande nebo třeba do práce.

Foto: archiv firmy

Kolekce značky Dolce & Gabbana

Článek

Citrusový vzor se znovu vrací do módy. Poprvé spatřil světlo světa v roce 2015, kdy ho do své kolekce zařadili návrháři Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Ta se stala okamžitým hitem a zejména citrony se začaly objevovat všude. Na šatech, topech, a dokonce i slunečních brýlích.

Navoďte si doma atmosféru prosluněné jižní Itálie a zařaďte je do svého šatníku i vy.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dolce & Gabbana z roku 2015

Vyberte si například po vzoru značky Dolce & Gabbana šaty s motivem citronovníku a doplňte je kabelkou z přírodního materiálu.

Po vzoru sicilských div nezapomeňte přidat velké černé brýle, které uchrání váš zrak a zároveň dodají na tajemnosti.

Foto: archiv firem

Brýle, Muscat, 3199 Kč. Boty, H&M, 999 Kč. Náušnice, H&M, 349 Kč. Taška, H&M, 899 Kč. Šaty, Orsay, 1399 Kč.

Do kanceláře nebo třeba na schůzku si zase můžete obléknout veselé sako s citrusy, které můžete doplnit jednoduchým bílým tričkem nebo košilí a ladícími kalhotami. Přidejte lodičky nebo sandálky na nízkém podpatku a máte hotovo.

Foto: archiv firem

Kabelka, Zara, 899 Kč. Boty, Marks & Spencer, 799 Kč. Tričko, Mango, 199 Kč. Kalhoty, Answear, 1149 Kč. Sako, Orsay, 999 Kč. Kraťasy, Orsay, 699 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Další variantou je vsadit na vzorovanou sukni, kterou můžete rovněž nosit s košilí nebo jemnou halenkou bez zbytečných ozdob a volánků. Doplňte jednoduchými balerínkami v barvě citronů a přidejte velkou kabelku nebo trendy batůžek.

Foto: archiv firem

Košile, H&M, 799 Kč. Balerínky, Högl, 2999 Kč. Batoh, Orsay, 699 Kč. Sukně, Orsay, 799 Kč.

Víkend pak můžete strávit v pohodlných volných šortkách do pasu a jednoduchém tričku s potiskem. Na nohy můžete nazout trendy mokasíny s otevřenou patou, jak jinak než se vzorem citronů.

Foto: archiv firem

Tričko, Orsay, 169 Kč. Kabelka, Zara, 999 Kč. Kraťasy, Esprit, 1499 Kč. Boty, Hogl, 3599 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Pět jarních trendů letošní sezony

Na středu 20. března připadá jarní rovnodennost, a to znamená jediné - jaro je tu. Nebojte se ho proto pustit i do svých skříní a oživte svůj šatník zářivými...

Znovuobjevte trend šátkového vzoru

Horkým hitem letošní sezony jsou nejen šátky, ale především šátkovaný vzor. Nejrůznější geometrické obrazce v kombinaci s řetízky či květy zdobí nejen halenky,...

Výběr článků

Načítám