Hlavní obsah

Naučte se kombinovat aneb Jedny šaty čtyřikrát jinak

Novinky, Linda Humlová

Chcete si vybudovat jednoduchý a udržitelný šatník, díky kterému si už nikdy nebudete lámat hlavu, co si vzít na sebe? Pak se zaměřte na snadno kombinovatelné kousky, které unosíte takřka při každé příležitosti. Tentokrát vás naučíme, jak s pomocí jediných krajkových šatů vytvořit čtyři jednoduché outfity.

Foto: archiv firmy Esprit

Romantické šaty unosíte na mnoho způsobů.

Článek

Na rande

Chystáte se na rande a nevíte, co si vzít na sebe? Věřte, že růžové krajkové šaty jsou ty pravé. Budete v nich působit žensky, ale nijak přehnaně. Navíc díky lehce konzervativnímu, ale přesto postavě lichotícímu střihu budete vypadat sofistikovaně a na úrovni.

Šaty kombinujte s křivákem v pastelové barvě, obujte si jednoduché sandály bez podpatku, ve kterých se budete moci procházet až do pozdních večerních hodin. Kabelku zvolte ve střední velikosti, do které se vám vejde mobil, klíče i dekorativní kosmetika, ale zároveň vám nebude překážet.

Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 799 Kč. Bunda, H&M, 1499 Kč. Boty, Urbanlux, 2510 Kč. Kabelka, Furla, info o ceně v butiku. Prsten, Alove, info o ceně v obchodě.

Do práce

Šaty s decentním lodičkovým výstřihem a délkou po kolena můžete skvěle využít i do kanceláře. Stačí jim jenom přizpůsobit elegantní doplňky. Slaďte barvu šatů s velkou prostornou kabelkou, do které se vám vejde i notebook, přes sebe si přehoďte nesmrtelný baloňák, který si pomocí pásku ledabyle zavažte na uzel. Na nohy nazujte boty na širším podpatku, ve kterých vydržíte běhat po schůzkách celý den.

V případě, že by vám v outfitu chyběla špetka barvy, pořiďte si barevný hedvábný šátek, který si můžete zavázat kolem krku nebo kolem ucha kabelky. Další variantou je pak zakomponovat šátek do účesu nebo z něj vytvořit pásek, kterým ozvláštníte a opticky rozdělíte šaty.

Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 799 Kč. Trenčkot, info o ceně v obchodě. Kabelka, Pietro Filipi, 7999 Kč. Šátek, Fendi, info o ceně v butiku. Bpty na podpatku, Hogl, 3799 Kč.

Na večírek

Říkáte si, že jemné růžové šaty se na večírek hodí jen těžko? Chyba lávky! Stačí si jen pohrát s doplňky. Romantický vzhled rozbijete koženým křivákem nebo černou semišovou bundičkou. Na nohy nazujte vražedně vysoké jehly se zajímavým detailem nebo šněrováním a do ruky vezměte psaníčko v kontrastní barvě.

Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 799 Kč. Kožená Bunda, H&M, 3499 Kč. Semišová bundička, Levis, info o ceně v obchodě. Psaníčko, Liu Jo, info o ceně v obchodě. Boty, Zara, 1299 Kč.

Do města

Jak přeměnit krajkové šaty na obyčejný, ale stylový outfit do města? Postačí vám k tomu ladící tenisky, stylová džínová bunda, sluneční brýle a zajímavá kabelka s výšivkami. Takto oblečená můžete vyrazit do parku, na nákupy nebo třeba na oběd s kamarádkami. Jednoduché, pohodlné a šik!

Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 799 Kč. Bunda, Levis, info o ceně v obchodě. Boty, Deichmann, 599 Kč. Brýle, Relax, info o ceně v obchodě. Kabelka, Liu Jo, info o ceně v obchodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám