Hlavní obsah

Na vysoké noze aneb Letní boty na podpatku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teploty už vysoko přesahují dvacet stupňů, a to znamená jediné, je čas se objednat na pedikúru a pořídit si nové letní boty. Vsaďte na ty na podpatku, které ve vás probudí ženskost, zlepší postoj těla a dodají na sebevědomí. A nebojte se vybírat i mezi těmi, ve kterých vás nebudou bolet nohy!

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 699 Kč

Článek

Máte slabost pro boty na podpatku? Pak svůj botník obohaťte o nový model. Kromě klasických lodiček se letos nosí zejména sandálky. Výběr je přitom opravdu široký. Od minimalistických, až po ty zdobnější.

Do módy se také vrátily sandálky na úzkém, lehce se rozšiřujícím podpatku. Elegantní volbou jsou ty s proplétanými koženými řemínky. Skvěle vypadají také šněrovací modely, které vyniknou nejlépe v kombinaci s letními šaty a malou slaměnou kabelkou.

Pokud chcete docílit gazelích nohou, vsaďte na tělové sandálky, které přirozeně splynou s kůží, a přesto dodají několik centimetrů navíc.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: CCC, 899 Kč. Steve Madden, 2490 Kč. Högl, orientační cena 4300 Kč. CCC, 699 Kč. Cult Gaia (Zalando), 9550 Kč. Högl, orientační cena 4000 Kč

Hledáte boty na podpatku, které se s lehkou dávkou nadsázky vyrovnají teniskám? Pak vsaďte na sandálky na klínku.

Ideální volbou na léto jsou ty ve stylu espadrilek se slaměným klínkem nebo platformou. Nosit se dají jak k džínám, tak rozevlátým letním šatům v romantickém stylu.

Jak do svého šatníku jednoduše zařadit bílou barvu

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: CCC, 699 Kč. H&M, 749 Kč. Michael Kors (prodává Zalando), 4440 Kč. CCC, 699 Kč. H&M, 749 Kč. Marc Cain (prodává Zalando), 3800 Kč

Podobně pohodlnou variantou jsou i sandálky na blokovém podpatku. Záleží jen na vás, na jak vysoký podpatek si troufnete. I pár centimetrů totiž dokáže divy. Pokud hledáte univerzální pár, sáhněte po modelu v neutrálním odstínu.

Pokud je váš styl naopak opravdu jednoduchý, složený z basic kousků, klidně sáhněte po výrazné barvě, která dodá každému outfitu na neotřelosti.

Košilové šaty: Jaké si vybrat a jak je nosit

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: CCC, 699 Kč. Deichmann, 699 Kč. H&M, 599 Kč. Deichmann, 649 Kč. Högl, orientační cena 3800 Kč. By Malene Birger (prodává Zalando), 9480 Kč

Stejně jako minulý rok i letos jsou trendy tzv. „mules” neboli nazouváky. Vybírat můžete mezi nespočtem druhů. Skvěle vypadají minimalistické modely v béžové či černé barvě. Celočerný nebo celobílý outfit zase oživí metalické nebo páskové modely.

Foto: archiv firem

Černé páskové, Michael Kors (prodává Eobuv), 4056 Kč. Metalické, Marks & Spencer, 1599 Kč. Černé nazouváky, H&M, 899 Kč. Béžové, H&M, 1299 Kč. Žluté, CCC, 1699 Kč

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám