Hlavní obsah

Na mole za sexy divu, v civilu za slušňačku. Prohlédněte si styl Iriny Shaykové

Novinky, lin

Ruská modelka Irina Shayková se nedávno objevila na předních stránkách snad všech světových bulvárů. Mohl za to rozchod s hercem Bradleym Cooperem. Minimálně stejně velkou pozornost by si ovšem zasloužil i její dokonale promyšlený šatník. Zatímco na společenských akcích je za divu, v reálu upřednostňuje spíše jednoduchou módu. Prohlédněte si její hvězdný styl.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková

Článek

Hvězda přehlídek

Třiatřicetiletá rodačka z ruského města Yemanzhelinsk je hvězdou každé přehlídky, na které se objeví a návrháři to moc dobře vědí. I proto je obsazovaná zejména do velkolepých luxusních přehlídek, které jsou běžným modelkám nepřístupné.

Foto: Profimedia.cz

Na přehlídkách vždy září sebevědomím.

Nedávno se například objevila na přehlídce značky Versace po boku sester Hadidových a jiných významných supermodelek. S hlavní návrhářkou značky, Donatellou Versace, ji navíc pojí dlouholeté přátelství.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky MaxMara

Slavnostní události

Co se týče významných galavečerů, i tam Irina ráda volí provokativní róby, které mají nápad. Na rozdíl od některých svých kolegyň se ale nesnaží prvoplánově prodat své tělo, a proto často volí buď výrazný dekolt a nechá zahalené nohy, či naopak.

Foto: Profimedia.cz

Na společenské akce se nebojí odvázat a předvést svou dokonalou figuru.

Nejčastěji je vidět ve zlaté a černé barvě, ale nebojí se obléci například i sexy rudou. Zajímavostí ale je, že Irina si nepotrpí na výrazné líčení. Dobře ví, že její velké oči a smyslná ústa nepotřebují příliš líčidel, a tak je často nechává jen lehce podtrhnuté neutrálními barvami.

Foto: Profimedia.cz

S expartnerem Bradley Cooperem

V civilu za dámu

Na přehlídkách platí za divu, v reálu spíše za elegantní dámu. Od té doby, co Irina před dvěma lety porodila holčičku, se její šatník v mnohém změnil. Krátké minisukně nahradily jednoduché košilové šaty a splývavé oblečení.

Foto: Profimedia.cz

V civilu volí konzervativní styl.

V zimě ráda nosí volnější roláky v kombinaci s džínami, v létě zase různobarevné rozevláté midi šaty. Jejími oblíbenými módními doplňky jsou kabelky, a zejména pak černé sluneční brýle, které na veřejnosti téměř neodkládá.

Foto: Profimedia.cz

Irina v květovaných šatech

Reklama

Související články

Letní boty do města i na dovolenou

Léto už o sobě dává vědět v plné síle, a proto je nejvyšší čas uklidit všechny uzavřené a neprodyšné boty a nahradit je modely, ve kterých budou vaše nohy...

Rozluštěte rébus jménem semi-formal

Chystáte se na zahradní slavnost, večírek nebo třeba svatbu? Pak by vám pojem semi-formal neměl být cizí. Jde totiž o dress code, který se pohybuje někde mezi...

Výběr článků

Načítám