Hlavní obsah

Mrazuvzdorné péřovky na hory i do města

Zima o sobě dává vědět, a proto je nejvyšší čas vyměnit kabáty za teplejší a praktičtější bundy. Ty vás totiž spolehlivě ochrání nejen před mrazíky, ale také před sněhovými vánicemi. Jakou si vybrat, když se nechcete vzdát elegantního stylu oblékání?

Foto: archiv firmy

Bunda, 2299 Kč. Kabát, 2599 Kč. Obojí Cellbes

Článek

Kvalitní péřový kabát či bunda je kousek, který by měl být součástí každého šatníku. Pokud ale sháníte model, který ve vašem šatníku přečká roky, pak vsaďte na péřové bundy.

Peří a zejména pak to husí je totiž nejlepší izolační materiál, který se v oblečení používá. Je sice náročnější na údržbu, ale díky skvělé vlastnosti vázat vzduch poskytne dostatečný tepelný komfort i v extrémních podmínkách.

Foto: archiv firmy

Bunda, Cellbes, 4599 Kč

Foto: archív firmy

Columbia Pánská péřová bunda, 4699 Kč; Columbia Dámská péřová parka s technologií Omni-Heat™ Infinity, která odráží a udržuje přirozené tělesné teplo, tudíž v ní přes její lehkost nikdy neprochladnete, 9999 Kč

Dostupnější variantou jsou pak bundy vatové. Letos se nosí zejména zkrácené, pořádně naducané modely, které sluší zejména štíhlým ženám, jež nemají co schovávat.

Foto: archiv firem

Zleva: Bunda, Marella (prodává Zalando), 8800 Kč. Bunda, Cygnus (prodává Hervis), 950 Kč. Bunda, Weekend MaxMara, 17 900 Kč. Prošívaná bunda, Cellbes, 2599 Kč. Tommy Jeans (prodává Zalando), 4800 Kč. Bunda, Marella (prodává Zalando), 8800 Kč

Sportovní móda pro ty, kteří chtějí žít v novém roce aktivně

Styl

Trendy jsou ale také naopak oversized dlouhé kabáty po kotníky, které naopak schovají všechno, a ještě k tomu opravdu zahřejí.

Foto: archiv firem

Zleva: Kabát, Arket, 4200 Kč. Kabát, Barbour (prodává Zalando), 6700 Kč. Kabát, Sweaty Betty (prodává Zalando), 10 800 Kč. Prošívaný klobouček, Marks & Spencer, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto. Goldbergh (prodává David Sport)

Co se týče barevné palety, do města se hodí spíše jednodušší modely v neutrálních barvách, jako je černá, šedá, béžová či hnědá. Extravagantnějšími kousky jsou pak metalické modely, které vyniknou jak v ulicích velkoměsta, tak na svahu.

Pohodlné svetry nejen na domácí lenošení

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Kabát, Sportalm (prodává David Sport), 23 190 Kč, plus kožešina 5390 Kč. Kabát, Columbia (prodává Hervis), 5199 Kč. Kabát, CMP (prodává Zalando), 4030 Kč. Kabát, Marimekko (prodává Zalando), 13 200 Kč

Foto: archiv firmy

Bunda, Goldbergh (prodává David Sport), 17 990 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám