Hlavní obsah

Módní inspirace pro ženy po padesátce: Cindy Crawfordová

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiapadesátiletá Cindy Crawfordová patřila mezi nejznámější tváře devadesátých let. Dnes už se sice modelka drží spíše v pozadí, ale i tak stojí za vaši pozornost. Její styl totiž stejně jako ona sama nestárne, ale naopak zraje jako víno.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Cindy Crawfordová

Článek

Jarní inspirace

Pokud vás čeká významná akce, zapomeňte tentokrát na šaty a raději vsaďte na trendy dámský kalhotový kostým ve výrazné růžové barvě, která mu dodá na ženskosti. Pod sako si můžete obléknout moderní crop-top nebo klasickou vzorovanou či jednobarevnou halenku. Pokud se chystáte na večerní akci, pak nezapomeňte přidat lodičky na podpatku. V případě, že si kostýmek budete chtít vzít do práce, doplňte ho mokasíny nebo třeba bílými teniskami pro uvolněný a mladistvý look.

Zamilujte si oblek, základ nejen pánského šatníku

Styl
Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1) Zara, 799 Kč. 2) Zara, 549 Kč. 3) H&M, 999 Kč. 4) H&M, 799 Kč. 5) Gino Rossi, 1899 Kč. 6) Eobuv, 1806 Kč. 7) Zara, 699 Kč.

Černá klasika 

Černá je prudce elegantní a sluší všem ženám bez ohledu na věk i barvu vlasů. Jediným úskalím této barvy je, že při špatném kombinování může přidávat léta. Inspirujte se proto u Cindy a vsaďte například na klasickou černou pouzdrovku, kterou můžete doplnit ladící košilí. Outfit vyšperkujte moderními páskovými sandálky a přehoďte elegantní trenčkot.

Trenčkotová sezóna zahájena, vyberte si ten svůj

Styl
Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1) H&M, 599 Kč. 2) Deichmann, 649 Kč. 3) Esprit, 2799 Kč. 4) C&A, 175 Kč. 5) Deichmann, 649 Kč.

Ležérní elegance

Dobře sedící sako by měla mít v šatníku každá žena. Tento ikonický kousek je totiž poměrně podceňovaný, ale pravdou je, že se dá kombinovat na stovky způsobů. Pořiďte si například sako v krémové, bílé nebo šedé a noste ho ležérně spolu s džíny, bílou halenkou a mokasíny. Na večer ho zase můžete obléci k šatům nebo například plisované sukni.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1) s.Oliver, 699 Kč. 2) s.Oliver, 1399 Kč. 3) C&A, 175 Kč. 4) Högl, 3999 Kč. 5) H&M, 999 Kč. 6) Zara, 1999 Kč.

Až se oteplí

Zdaleka neplatí, že ženy po padesátce by neměly nosit tílka nebo trička s krátkým rukávem. Pokud se pyšníte hezkými a štíhlými pažemi, pak se je nestyďte ukázat a pořiďte si například módní top prádlového typu. Ten zkombinujte s klasickými bílými džíny a doplňky v neutrálních barvách.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

1) Levi's, 2990 Kč. 2) Zara, 199 Kč. 3) Deichmann, 799 Kč. 4) H&M, 299 Kč. 5) H&M, 1299 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám