Hlavní obsah

Módní ceny Elle Style Awards se poprvé představí i v Česku

– Praha

Módní ceny Elle Style Awards, které jejich pořadatelé označují za určité módní Oscary, by měly letos zavítat i do České republiky. Slavnostní udílení by se mělo konat 5. listopadu v Praze za účasti domácích i zahraničních celebrit. Účast prý přislíbily i světové topmodelky Cindy Crawfordová a Claudia Schifferová.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka Claudia Schifferová by měla být hostem módní soutěže Elle Style Awards v Praze.

Článek

Při udílení cen Elle Style Awards jsou oceňovány osobnosti ze světa módy a showbyznysu. Každá z pořádajících zemí si může upravit kategorie, kromě nejlepších modelů a modelek nebo návrhářů a návrhářek v různých odvětvích se volí také například žena roku, módní ikona, nejlepší herec a herečka nebo nejlepší hudební počin.

Oblíbená soutěž i ve světě

Ceny přitahují celebrity ze světa módy, filmu i hudby. Minulých ročníků se zúčastnily osobnosti jako Sienna Millerová, Courtney Love, Penelope Cruzová, Cate Blanchettová, Kylie Minogue, Amy Winehouseová, Vivienne Westwoodová, Naomi Campbellová nebo Karolina Kurková.

Za loňský rok se nejlepším hercem stal známý milovník plastických operací Mickey Rourke. Nejlepší herečkou byla vyhlášena Keira Knightleyová a ženou roku zpěvačka Kylie Minogue. Módními ikonami se za poslední roky staly například herečky Kate Hudsonová a Courtney Love nebo módní návrhářka Stella McCartneyová.

Soutěž se poprvé představila před 12 lety v Londýně. K Velké Británii se postupem času přidaly další evropské země jako Španělsko, Švédsko, Belgie či Nizozemsko. Soutěž se těší velké popularitě také v Asii, v Česku bude letos uvedena poprvé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám