Hlavní obsah

Móda na cesty podle značky Louis Vuitton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka Louis Vuitton uspořádala módní přehlídku na designovém mostě Ax Majeur nedaleko francouzského hlavního města. Kolekci cruise 2022 vévodila extravagance, nechyběly výrazné vzory ani střihy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Louis Vuitton představil kolekci na rok 2022Video: Louis Vuitton, AP

 
Článek

Cruise nebo Resort kolekce se prezentují před hlavní jarní/letní a podzimní/zimní sezonou. Původně byly vytvářeny pro movité zákazníky, kteří cestovali do teplých krajin nebo do zimních destinací, a potřebovali oblečení právě na tyto sezony. I proto se zpravidla jedná o nápadné kousky z prémiových materiálů.

Kolekce cruise 2022 od značky Louis Vuitton byla plná geometrických vzorů. Kreativní ředitel značky Nicolas Ghesquiere popsal pro agenturu AP kolekci slovy: „Jedná se o obraz harmonie v prostředí, která je tak blízko a zároveň daleko, bez hranic a otevření dobrodružství.“

Foto: Profimedia.cz

Šaty připomínající neopren

Hlavní slovo měly nepochybně různé druhy kabátků – od těch do pasu až po ty rozšiřující se v délce nad kolena. K vidění byly také modely zdobené pštrosím peřím či flitry.

Krátké rozšiřující šaty zdobily plastové náhrdelníky připomínající tlusté řetězy. Ostatně motiv řetězů je aktuálním trendem, který hýbe zejména světem doplňků. Výstředním kouskem pak byly šaty inspirované neoprenem v modré barvě.

Na ukázku z přehlídky se můžete podívat ve videu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám