Hlavní obsah

Místo přehlídky videoprezentace. Chanel se přizpůsobuje nové době

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Protikoronavirová opatření se dotkla všech. Módní průmysl nevyjímaje. Kromě ekonomických ztrát došlo i ke zrušení módních přehlídek a firmy se tak musely přizpůsobit. Módní gigant Chanel například přišel s prezentací nové kolekce prostřednictvím videa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chanel prezentuje svou kolekci ve videuVideo: Reuters

 
Článek

Krátký film od švédského fotografa Mikaela Janssona zachycuje třicet jednotlivých looků v rámci haute couture kolekce pro období podzim/zima 2020/2021. Všechny spojují prvky klasické pro Chanel, tedy tvíd, siluety zvýrazňující pas a rozšířené sukně.

„Inspirací mi byly excentrické princezny, tedy ženy, kterými se Karl Lagerfeld rád obklopoval na večírcích nebo v Le Palace,“ řekla pro agenturu Reuters o kolekci kreativní ředitelka firmy Chanel Virgina Viardová.

Návrhář Karl Lagerfeld, módní vizionář z Německa, zemřel 19. února v pařížské nemocnici. Bylo mu 85 let. Za svůj život dokázal hned několika módním značkám, včetně módního domu Chanel, pomoci nejen k lepší reputaci, ale také k astronomickým obratům.

Poslední přehlídka Karla Lagerfelda. Paříž se rozloučila se slavným návrhářem

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřel módní návrhář Karl Lagerfeld

Návrhář Karl Lagerfeld, německá módní legenda, zemřel v pařížské nemocnici. Bylo mu 85 let. O úmrtí informoval server týdeníku Focus.

Karl Lagerfeld navždy změnil svět módy

Karl Lagerfeld patřil bezpochyby mezi nejvýraznější a nejuznávanější módní návrháře své doby. Za svůj život dokázal hned několika módním značkám, včetně...

Po Lagerfeldovi může „dědit“ i kočka

Milovaná francouzská kočka zesnulého módního guru Karla Lagerfelda bude zřejmě mezi dědici majetku, který se odhaduje v přepočtu na 4,4 miliardy korun. Slavný...

Výběr článků

Načítám