Hlavní obsah

Mila Kunisová: Na své soukromí mám právo a budu o něj stále bojovat

Právo, Jana Rovenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli popularita talentované ukrajinské herečky v Hollywoodu raketově stoupá, přesto není úplně spokojená. Milu Kunisovou trápí, že si přes vynaloženou snahu nemůže uchránit své soukromí.

Upoutávka na film Méďa (v kinech od 02.08.2012) Video: Bontonfilm

 
Článek

Nedávné fotografie papparaziů prozradily i to, že její vztah s Ashtonem Kutcherem, exmanželem Demi Mooreové, je daleko víc než jen přátelský. „Kdybychom o tom chtěli informovat veřejnost, jistě bychom to udělali. Navíc to zbytečně rozrušilo Demi, které si velice vážím. Opravdu nevím, o co těm lidem jde.“

Foto: Profimedia.cz

Před objektivy papparaziů se jim s Ashtonem Kutcherem schovat nepovedlo.

Léta se jí dařilo žít v ústraní s bývalým přítelem, hercem Macaulayem Culkinem. „Jakmile se o mně ale začalo víc mluvit, spojují mě s každým kolegou, s kterým jsem se na plátně objevila. Podle bulváru jsem už byla zasnoubená, vdaná a snad mám i dítě! Nevím, co dalšího se o sobě dozvím. Já ale mám na soukromí právo a budu o ně stále bojovat,“ říká rozhodně devětadvacetiletá herečka.

A i když se dnes neobejde bez počítače a je blázen do počítačových her, nemá ani Myspace, Facebook či Twitter. „Proč bych se měla dělit o svůj osobní život, když už se svět dělí za mě bez mého svolení?“ zlobí se Mila, která se právě představila v dalším povedeném snímku Méďa.

„O roli v této romantické komedii, nakřížené s pohádkou a akčním thrillerem, jsem se nemusela vůbec rozhodovat. Jistil to hlavně Mark Wahlberg, se kterým jsem hrála už v thrilleru Max Payne (2008), v komedii Noční rande (2009) a teď to bylo do třetice. Je zlatíčko a můj herecký poradce a ochránce, ne nadarmo má stejné jméno jako můj otec. Navíc sama jsem jako holka žádného plyšového méďu neměla, tady jsem si to mnohonásobně vynahradila,“ směje se Mila a prozrazuje o sobě víc.

Foto: Bontonfilm

V titulní dvojici snímku Méďa se svým hereckým patronem Markem Wahlbergem.

„Vyrůstala jsem v jiném čase a na jiném místě, než je dnes. Jako malá jsem byla spíš jako kluk. Neměla jsem skoro žádné hračky, stačilo mi lézt se starším bráchou po stromech a hrát s jeho kamarády fotbal. Mám ale kmotřenku, ta měla plyšové jehňátko Meow. Bez něho neudělala ani ránu. To je moje jediná vzpomínka na plyšovou hračku. Já teď mám vlastně podobnou, ale živou - fenku anglického buldoka Audrey,“ vysvětluje Mila, která do Ameriky přijela v sedmi letech se svou židovskou rodinou z ukrajinského města Černivci (Černovice).

„Mila byla odmalička komediantka, vždycky, i když nám nebylo nejlíp, nás dovedla rozesmát. Když jsem se pak v Los Angeles dozvěděl o hereckých kurzech pro děti v místním rozhlase, zapsal jsem ji tam. Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí, které jsem v životě udělal,“ vzpomíná otec Mark, strojní inženýr. „Taky byla šikovná na sport, to jsem zase u ní podporovala já,“ dodává pyšně matka Elvíra, učitelka tělocviku.

A Mila je nezklamala. Od roku 1998, kdy si jí v Hollywoodu všimli v úspěšném seriálu Zlatá sedmdesátá, si vedle televizní obrazovky začala pomalu razit cestu na velké plátno. Ukázková jsou pro ni poslední dvě léta, kdy se v roce 2010 představila v Knize přežití s Denzelem Washingtonem a v Černé labuti s Natalií Portmanovou, rok nato pak s Justinem Timberlakem v komedii Kamarád taky rád a letos kromě Médi ještě v poetickém dramatu Tar s Jamesem Frankem.

Foto: Bontonfilm

V psychologickém thrilleru Černá labuť si v ničem nezadala s oscarovou Natalií Portmanovou.

Pravidelně se objevuje na titulních stránkách společenských časopisů včetně pánských magazínů, jako jsou GQ a Men’s Health, v žebříčku popularity patří mezi nejžádanější a nejvíc sexy herečky současné generace, kouzlo má i pro režiséry.

„Pro obsazení Mily do Černé labutě jsem se rozhodl okamžitě potom, co jsem ji uviděl v romantické komedii Kopačky (2008). Za prvé je vizuálně úplně jiná než její jemné, blonďaté vrstevnice a svýma černýma očima přitahuje muže jako magnet. Navíc je zcela bezprostřední, otevřená, přirozená a hlavně je nesmírně talentovaná. S přehledem zahraje i náročné scény včetně milostných, je psychicky naprosto vyrovnaná, má i výbornou fyzičku,“ básní o ní režisér Darren Aronofsky a podobně o ní mluví i jeho kolegové.

„Při přípravě sexy scén, které měla Mila s Justinem Timberlakem v komedii Kamarád taky rád, jsme strávili řadu hodin v mé kanceláři, s oběma jsem je pilně zkoušel. Měl jsem štěstí v tom, že jsou oba absolutně bez předsudků a hlavně Mila má pro strach uděláno. Vůbec nebyli nervózní ani trapní, jediné, o co jim šlo, aby scény byly legrační a diváci se jim mohli smát,“ pyšní se režisér Will Gluck.

Foto: Bontonfilm

S Justinem Timberlakem se představila v sexy komedii Kamarád taky rád.

A co na to Mila? „Nedávno se mě ptali, kolik jsem natočila sexy scén a jestli se necítím v některých případech režiséry zneužívaná. Dám příklad z Černé labutě. Při natáčení milostných scén, ať už s mužem, či se ženou, se herec vždycky cítí trochu nesvůj. Hrozně moc záleží na režisérovi, kterému v těchto případech musíte bezmezně věřit. A Darren je jedním z nich. Určitě ale nemohu mluvit o zneužívání.

Lidé kolem mě mi vždycky říkali, že mám komediální talent, a tak jsem se rozhodla, že jim dokážu, že mám i na víc

Ostatně kdy jindy bych měla točit milostné scény, když ne teď?“ směje se Mila a zamýšlí se nad svou kariérou. „Bylo mi dvaadvacet, když jsem po osmi letech skončila seriál Zlatá sedmdesátá a musela jsem se rozhodnout, co dál. Rozjela jsem se tedy do světa, abych si to rozmyslela. Přemýšlela jsem, jestli bych si neměla dodělat školu a jestli budu chtít po zbytek života hrát."

Foto: Profimedia.cz

Za dámu je ve své nové roli - jako tvář Dioru 2012.

"Lidé kolem mě mi vždycky říkali, že mám komediální talent, a tak jsem se rozhodla, že jim dokážu, že mám i na víc. Nežiju okázalý život, umím hospodařit s penězi, nebojím se ani obchodních jednání, a tak jsem si řekla, že bych se mohla docela slušně vypořádat i se svou kariérou. Jen věřím, že jsem se rozhodla správně," dodává.

Víte, že…

  • S Ashtonem Kutcherem se kamarádí už od seriálu Zlatá sedmdesátá, který společně natáčeli, chodit s ním začala až po jeho rozchodu s Demi Mooreovou.
  • Je novou tváří firmy Dior pro rok 2012.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám