Hlavní obsah

Masážní robotek nahradí i profesionála

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbožňujete masáže, ale nemůžete si dovolit procedury v relaxačním salónu? Pak jistě čas od času otestujete partnera otázkou "Miláčku, mohl bys mě prosím namasírovat?" Pokud obvykle dostanete jako odpověď otrávený výraz nebo jste donucena k výměnnému obchodu protiotázkou "A co za to?", radost z požitku se tak nějak vytrácí... Nyní je ale s ponižujícím prošením konec. Na světě je robot, jenž nahradí i profi maséra.

Článek

Robotický masér WheeMe má hned několik výhod. Například necítíte potřebu si s ním povídat a ticho vám nepřipadá trapné, jako mnohdy v salónu.

WheeMe má podobu malého tanku či počítačové myši se čtyřmi ozubenými kolečky, jež pomalu přejíždí po vašem těle. Nejlépe samozřejmě působí v horizontální poloze, a to na masírování zad. Nemusíte se bát, že robotek spadne, má totiž senzory náklonu. Jakmile tedy cestuje příliš daleko od páteře, sám se zastaví.

Vzhledem k malinkým rozměrům a váze robotka (cca 33 dkg) nelze očekávat hlubokou masáž. Výrobce ale slibuje, že nylonová chapadýlka na kolech WheeMe způsobí majiteli nádherné tělesné potěšení.

WheeMe vymysleli dva robotičtí inženýři z firmy DreamBots už před deseti lety, svůj oficiální debut ale robotek zažije až na lednové konferenci Consumer Electronics Show v Las Vegas. Dá se nicméně už předobjednat, přestože cena je zatím neznámá.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se jednou provždy zbavit chloupků na těle

Lidské tělo je pokryto pěti milióny chloupků. Paradoxně o ty o něž stojíme, jako například o vlasy, přicházíme a ty, jež nám vadí, nám neustále rostou...

Výběr článků

Načítám