Hlavní obsah

Luxusní móda z galavečeru Governors Awards

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 18. listopadu večer se odehrálo slavnostní předávání cen Governors Awards. Na této prestižní akci, konající se každoročně v americkém Los Angeles, nechyběla řada hollywoodských celebrit. Prohlédněte si, v čem šokovala provokatérka a zpěvačka Lady Gaga a v čem se tentokrát blýskly nejen známé herečky Emily Bluntová či Nicole Kidmanová.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Článek

V zajetí flitrů

Třpytivé róby se objevují snad na každé společenské akci. Symbolizují totiž výjimečnost události, luxus a také jistou dávku extravagance. Na letošní slavnostní předávání cen Governors Awards si flitry oblékly herečky Emily Bluntová, Nicole Kidmanová i Emma Stoneová.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emily Bluntová

První dvě dámy třpytem nešetřily. Emily si oblékla zlatý komplet, který byl složený z topu s dlouhým rukávem a dlouhé sukně. Nicole pak zvolila trošku umírněnější variantu, kterou tvořily růžové šaty poseté sítí drobných flitrů.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Nicole Kidmanová

Herečka Emma Stoneová se pak rozhodla pro klasické černé úzké šaty, které zdobily flitry pouze v dekoltu a na spodním lemu šatů. Střídmá elegance je zkrátka vždy trefou do černého.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emma Stoneová

Decentní vršek, objemný spodek

Herečky Lily Collinsová a Kathryn Hahnová se na slavnostní akci objevily v tak trochu podobných modelech. Obě totiž zvolily šaty, které se skládají z jednoduchého černého topu a velké nabírané sukně modré barvy.

Ačkoliv by tato náhoda někomu mohla přijít jako módní faux pas, nám se šaty obou dam líbí a bereme si z nich příklad pro nadcházející plesovou sezonu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Lily Collinsová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kathryn Hahnová

Pastelová elegance

Herečka Amy Adamsová zvolila jednoduchou splývavou róbu v růžové barvě, ozvláštněnou červeným páskem a vyšívaným srdcem. Líbí se nám spojení klasických šatů a zajímavého detailu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Amy Adamsová

Jako inspirace pro silnější dámy pak slouží outfit oblíbené herečky Melissy McCarthyové, která na slavnostní událost zvolila bílý kalhotový kostým, jenž doplnila stejnobarevnými lodičkami. Ukázala tak, že kalhotový kostým je módní klasika, která sluší každé ženě.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Melissa McCarthyová

Stylové pekelnice

Mladičká herečka Lucy Boyntonová sáhla po rudé róbě s kontrastními černými květy, které se s jejími jemnými rysy a světlými vlasy tak trochu tloukly. V zásadě ale můžeme říci, že se jedná o povedenou róbu, která i navzdory mnoha volánkům herečku nerozšiřuje, ale naopak jí lichotí.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Lucy Boyntonová a herec Rami Malek

Zpěvačka Lady Gaga naproti tomu zvolila róbu zcela jiného rázu, která působila jako narychlo spíchnutá oversized šusťákovka. I když se jednalo o poměrně extravagantní model, zpěvačka se v něm neztratila a na rozdíl od jiných kreací, které vynesla na červený koberec, patří tyto šaty mezi ty povedenější.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám