Hlavní obsah

Kreativní maminka obléká svou dceru do šatů, které nosí známé celebrity

Novinky, lin

Tříletá Stefanie Chaglarová má velké štěstí. Její maminka totiž přímo srší kreativitou a vytváří pro ni krásné róby, které jako by z oka vypadly těm, které nosí hollywoodské celebrity. Má to ale háček, na satén a další drahé materiály zapomeňte, šaty často tvoří bublinková fólie či alobal.

Foto: Profimedia.cz

Stefanie Chaglarová jako modelka Kendall Jennerová a zpěvačka Lady Gaga

Článek

Jednatřicetiletá malířka a umělkyně Alya Chaglarová je příkladem matky, kterou by si přála nejedna malá holčička. Pro svou dceru vytváří kopie šatů, které nosí na červený koberec celebrity, jako jsou zpěvačka Katy Perry, modelka Kendall Jennerová, zpěvačky Rihanna a Ariana Grande, herečka Angelina Jolie, zpěvačka Bjork či modelka Irina Shayk.

Foto: Profimedia.cz

Stefanie Chaglarová jako zpěvačka Janelle Monáe a zpěvačka Ariana Grande.

Nápad vznikl na základě její první úspěšné fotografické série, ve které v pozadí pózovala její dcerka, v popředí držela Alya buď kousek zeleniny, ovoce či květiny, který pak při určitém pohledu připomínal šaty. Díky této důvtipné iluzi se stala populární na Instagramu, kde ji sleduje již přes padesát tisíc lidí.

Aktuálně se zaměřuje zejména na kopírování outfitů celebrit. Ty vlastnoručně šije a vytváří z nevšedních materiálů, jako je bublinková fólie, papír, černá fixační fólie či stříbrný alobal, tyto modely následně nosí opět její dcerka Stefanie.

„Modeling si opravdu užívá. Vždy mě překvapí tím, že vystřelí skvělou pózu bez toho, abych jí cokoli řekla. Společně s jejím výrazem pak vznikají opravdu zábavné fotky,” uvedla Alya pro Huffington Post a my jen souhlasíme. Posuďte sami.

Foto: Profimedia.cz

Stefanie Chaglarová jako zpěvačka Katy Perry a modelka Irina Shayk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám