Hlavní obsah

Kostkované kalhoty jako základ šatníku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z hlavních trendů letošní sezóny jsou kostkované kalhoty, které jsou velmi pohodlné a neuvěřitelně šik. Dají se nosit na mnoho způsobů - do práce, na rande i na večírek. Stačí je jen správně kombinovat. My vám ukážeme, jak na to!

Foto: archiv firem

Zleva kalhoty: Reserved, 699 Kč. Zara, 399 Kč. Zara, 1299 Kč

Článek

Rafinovaně na večírek

Čeká vás důležitý večírek, na kterém chcete opravdu zapůsobit? Oblečte si neformální, ale přesto elegantní černobílé kostkované kalhoty a doplňte je sexy hedvábným topem s krajkou. Na vrch přehoďte klasické černé sáčko s páskem, které se krásně doplňuje se zbytkem outfitu.

Pokud zvolíte všechny kousky v jedné barvě, využijte možnost a pořádně se rozšoupněte u bot na podpatku. Nás okouzlily černé jehly se smaragdově zelenými kamínky, ale můžete zvolit i jednodušší model ve výrazné barvě, která upoutá pozornost. Celek dolaďte nadčasovými hodinkami v pánském stylu a obyčejným černým psaníčkem, do kterého schováte jen to nejnutnější.

Foto: archiv firem

Sako, Pietro Filipi, 5999 Kč. Top, H&M, 369 Kč. Boty, Zara, 2299 Kč. Hodinky, Klenotnictví Dušák, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Zoot, 2429 Kč. Psaníčko, CCC, 349 Kč

Stylově na nákupy i do kina

Hledáte jednoduchý a pohodlný outfit, ve kterém se nebudete stydět potkat expřítelkyni vašeho partnera? Pak vsaďte na jednoduchou, ale efektní kombinaci společenských kalhot s kostkou a béžového svetru s nízkým stojáčkem. K tomu obujte polobotky na nízké platformě, které vám dodají centimetry.

Tipem navíc jsou trendy kulaté brýle bez dioptrických skel, které vyniknou především v případě, pokud si sepnete vlasy do nedbalého culíku nebo drdolu. Kabelku volte zajímavou, skvělou volbou je například pytlovitý „bucket bag”, do kterého se vám vejdou věci na celý den.

Foto: archiv firem

Svetr, H&M, 949 Kč. Brýle, Net-a-Porter, info o ceně v obchodě. Kabelka, Urbanlux, 4122 Kč. Boty, CCC, 699 Kč. Kalhoty, Pietro Filipi, 1395 Kč

Elegantně do práce

Máte zaměstnání, které vyžaduje určitý dress code, ale už vás nudí neustálé střídání kostýmků a sukní? Vyzkoušejte kostkované kalhoty do pasu s trendy páskem ve stejném vzoru a k tomu volnější blůzku se šněrováním u krku. Jako boty zvolte lodičky na širším podpatku a s vázáním kolem kotníku, které jsou pohodlné a zajistí vám skvělou stabilitu na celý den. Variantou mohou být také ploché baleríny nebo módní mules (nazouváky). [celá zpráva]

S doplňky si klidně vyhrajte - slaďte kabelku například s blůzkou, nebo celek naopak rozbijte výraznou jarní barvou. Co se týče šperků, zachovejte si elegantní look a zvolte jen decentní přívěsek či náušnice.

Foto: archiv firem

Blůza, Karl Lagerfeld, info o ceně v obchodě. Boty, CCC, 699 Kč. Řetízek, Alove, info o ceně v obchodě. Kabelka, Coccinelle, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Zoot, 899 Kč

Pohodově do města

Kostkované kalhoty se dají snadno zařadit i do sportovního stylu. Stačí jen přidat obyčejné basic tričko s nápisem a trendy bílé sportovní tenisky, ve kterých snadno a rychle projdete celé město.

Nebojte se celek kombinovat s džínovou bundičkou, které vás příjemně zahřeje, pokud se slunce schová za mraky nebo se procházky protáhnou až do pozdních hodin. Kabelku zvolte podle nálady, skvěle bude vypadat menší psaníčko i větší kabelka do ruky, stejně tak batůžek.

Foto: archiv firem

Bundička, Levi´s, info o ceně v obchodě. Boty, Nike, 2229 Kč. Tričko, Karl Lagerfeld, info o ceně v obchodě. Kabelka, CCC, 1899 Kč. Kalhoty, H&M, 599 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám