Hlavní obsah

Kalendář pomáhá ženám s rakovinou prsu

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále velké procento žen, které onemocní rakovinou prsu, se stydí o tomto problému mluvit. Právě proto vznikl mezinárodní projekt Breast Friend. Mamma HELP se v České republice už devět let stará o to, aby v nelehké situaci žádná z žen nezůstala sama a aby i nadále dokázala žít na plný plyn.

Článek

V kalendáři "Umíme žít naplno" pro rok 2008 naleznete 12 fotek žen, kterým rakovina prsu změnila život. I díky ní si uvědomily, že je rakovina prsu osvobodila od stresu a mýtu, že na nic není čas. Začaly si užívat života a těšit se z každého nového dne.

Kalendář si za 200 korun můžete koupit ve všech Mamma Help centrech nebo si ho objednat na stránkách tohoto sdružení. Podpoříte tak toto pacientské sdružení, které pomáhá ženám s rakovinou prsu a jejich blízkým. Cílem kampaně Umíme žít naplno je vytvořit podmínky pro zlepšení kvality života žen s nádorovým onemocněním.

Reklama

Související témata:

Související články

V ČR každý čtvrtý zemře na rakovinu

V České republice každý čtvrtý zemře na rakovinu. Její výskyt v populaci stoupá, ale díky dobré diagnostice úmrtnost klesá. Právu to řekl v úterý profesor...

Výběr článků

Načítám