Hlavní obsah

Kabelka už nemusí ladit k botám

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kabelky vlastní v menším nebo větším počtu každá žena. Některá má jen pár univerzálních, jiná se pyšní hned několika desítkami. Obchody jich nabízejí nespočet, a proto se nelze divit, že této závislosti podléhá stále více z nás.

Foto: Archiv firem

Kabelky jsou doplněk, který používáme nejvíce ze všech.

Článek

Pro mnoho žen je kabelka jedním z nejdražších položek na nákupním seznamu. Současně jim ale dělá největší radost, takže utracených peněz později nikdy nelitují. Zkrátka utracený finanční obnos s převahou vykompenzuje báječný pocit z tak nového a báječného kousku.

A je to celkem logické. Kabelky jsou totiž doplněk, který používáme vůbec nejvíce ze všech. Mnoho žen si také dává záležet na tom, aby se jim daný kousek hodil k oblečení a vzhledem k tomu, že oblékáme každý den úplně jiný outfit, se tedy není čemu divit. Velká výhoda kabelky je také ta, že se na rozdíl od zbytku oblečení nemusí prát. Tím samozřejmě v našich očích stoupá její oblíbenost.

 Výhodný kup do pětistovky

Foto: Archiv firem

1. Šedo-hnědá, Reserved 999Kč. 2. Se sovou, Parfois 439 Kč. 3. Přes rameno, Mango 449 Kč. 4. S vyšíváním, C&A 998 Kč. 5. Sportovní, snowboards.cz 824 Kč. 6. Světle modrá, Bershka 999 Kč. 7. S kárem, Mango 999 Kč. 8. Přes rameno i do ruky, F&F 379 Kč.

Letos jsou nejvíce v kurzu kabelky v tlumených tónech, ale i takové, které mají barvu zvýrazňovače. Co se týče stylu, tak převažuje spíše elegantní a jednoduchý tvar. Kabely s popruhem, které si můžete hodit takzvaně „na záda” se příliš nenosí, ale pokud jsou vám pohodlnější, určitě je v obchodech seženete. Na módních molech, kde se udávaly trendy na letošní podzim a zimu se nosily jak maxi kabelky, tak i mini psaníčka.

Taška nemusí nutně ladit k botám. To je pouze fráze, která pramení z ženské pohodlnosti. Nikdy neuděláte chybu, pokud sladíte kabelku s kabátem nebo jiným kouskem outfitu. Příliš se nevyžíváte v barvách, ale přesto vlastníte pár barevných doplňků? Rozbijte módní nudu svítivou kabelkou.

Investice nad tisíc korun

Foto: Archiv firem

1. Růžová, GAP 2600 Kč. 2. Barvená kůže, Baťa 1799 Kč. 3. Kožená přes rameno, H&M 1799 Kč. 4. Výrazně žlutá, zoot.cz 1099 Kč. 5. S růžemi, Desigual 1899 Kč. 6. Luxusně červená, 1880 Kč. 7. S kapsami, Humanic 1499 Kč. 8. Do ruky, Zara 1999 Kč.

Reklama

Související články

Trendy kotníčkové boty se hodí ke všemu

Ani nízké, ani vysoké, prostě tak akorát. Kotníčkové boty vídáme na ulicích dnes a denně. Pro důvod jejich oblíbenosti nemusíme chodit daleko. Jejich největší...

Výběr článků

Načítám