Hlavní obsah

Jarní inspirace z Paříže

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Paříži se konala velká módní událost, Pařížský Fashion Week. A protože se už od nepaměti mluví o šarmu francouzských žen a zejména o jejich citu k módě, daly si všechny účastnice na svých outfitech doopravdy záležet.

Foto: Profimedia.cz

V Paříži se už ženy naladily na jaro.

Článek

Módní lekce. I tak se můžeme dívat na krásné a veselé oblečení, které zvolily Pařížanky pro velkou módní událost. Módní jarní vlaštovky připomínaly veselé, syté i pastelové barvy, které hrály v oblečení šarmantních žen prim.

Klasicky přitom přetrvávala barva červená, kterou Pařížanky volily do doplňků, šatů, kabátů i sukní. Červená barva sluší ženám bez rozdílu věku i barvy vlasů. Kabát v této barvě rozsvítí šeď černých svršků.

Foto: Profimedia.cz

Červená barva v outfitech převládala.

Sukně. Dlouhé krátké, barevné i jednoduché. Pařížanky se nezalekly nízkých jarních teplot a vyrazily na módní přehlídky v sukních. Ale žádné mini délky. Letos je totiž velkým trendem styl à la 70. léta, což se promítlo i v garderobě pařížských žen. Sukně pod kolena nebo tvídový komplet inspiraci 70. léty jasně dokládaly. Slečna s neonově zeleným svetříkem a šedou maxisukní je zářným příkladem toho, jak se ze dvou obyčejných kousků dá vytvořit stylový celek.

Foto: Profimedia.cz

Sukně k jaru patří.

Barvy přírody a květiny. I ty byly vidět na fashion weeku v Paříži. Květinový vypasovaný overal na tělo vypadal velmi elegantně a punc luxusu mu propůjčily zejména široké nohavice, kde byl dostatek prostoru pro potisk květin. Dáma v několika odstínech zelené se taktéž nedala přehlédnout. Málokoho by totiž napadlo, jak stylově může vypadat outfit seskládaný pouze z jedné barvy. Pončo, které se opět vrací do nabídky mnoha obchodů, je velkým trendem. Červenožlutá kombinace s bílými šaty a hnědými doplňky byla rovněž trefou do černého.

Foto: Profimedia.cz

Převládaly barvy a květinové potisky.

V jednoduchosti je krása. To potvrzuje i slečna se sukní s proužky, která sladila s černobílým outfitem dvě další barvy. Červenou, která se promítla jak na rtech, tak i na velkém klobouku, a modrou v podobě malé kabelky. A stejně udělala i dáma vpravo a jen potvrdila, že červená a modrá k sobě ladí. Dokonale a velmi elegantně vypadaly černé šaty v podání usměvavé brunetky s páskem a bohatou asymetrickou sukní. Je zde znát kvalitní střih i materiál.

Foto: Profimedia.cz

Pařížský styl definuje elegance.

Retro v podání mladistvých. Plátěná áčková sukně bílá halenka a zvířecí vzor. Typickým retro prvkem jsou také brýle s kulatými skly, takzvané lenonky i béžová malá kabelka.

Foto: Profimedia.cz

Letos poletí retro styl.

Sportovní tenisky zažívají velký coming out. Nenosí se už jen na sport. Skvěle budou vypadat jak k šatům, tak i k sukním. A s trochou snahy budou vypadat dobře i k elegantnímu outfitu společně s košilí a kalhotami nebo úzkými džínami.

Foto: Profimedia.cz

K šatům se nosí tenisky.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Květinové motivy přivolávají jaro

Už za necelý měsíc nás čeká první jarní den. Meteorologové slibují, že se venku začne citelně oteplovat a i my můžeme pozorovat, že se příroda začíná pomalu...

Fashion week v New Yorku ovládla 70. léta

Týden módy v New Yorku představil trendy na letošní podzim. A co bylo k vidění? Opravdu mnoho. Jednu z nejdůležitějších módních akcí roku uzavřel oblíbený...

Výběr článků

Načítám