Hlavní obsah

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových ve městě North Salem poblíž New Yorku. Jaké šaty oblékla nevěsta ve svůj svatební den?

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Gatesová se provdala za Nayela Nassara.

Článek

Pětadvacetiletá Jennifer Gatesová, dcera spoluzakladatele společnosti Microsoft Billa Gatese a Melindy French Gatesové, se seznámila s Nayelem Nassarem na jezdeckém okruhu. Oba absolventi Stanfordu se rychle spřátelili a soutěžili spolu na mezinárodní úrovni. Jejich přátelství nakonec přerostlo v lásku a pár se v lednu 2020 zasnoubil. Nayel požádal Jennifer o ruku na její oblíbené sjezdovce.

Svatba páru proběhla o uplynulém víkendu na rodinné farmě Gatesových ve Westchester County v New Yorku. Svatební obřad začal Katb el Kitab neboli islámským svatebním obřadem v pátek za přítomnosti nejbližších. Hlavní obřad proběhl v sobotu.

Nevěsta měla na sobě ručně šité šaty v barvě champagne od renomované svatební návrhářky Very Wangové z kolekce haute couture. Dlouhé rukávy byly ušité z francouzské krajky makramé, která rovněž zdobila i živůtek šatů.

Nevěsta zvolila klasickou siluetu, které dominovala bohatě řasená tylová sukně. Nechyběl ani efektní závoj.

Svatební šaty herečky Lily Collinsové: Pohádková krajka a 200 hodin práce

Styl

Ženich vsadil na klasickou eleganci v podobě smokingu od Armaniho. Na klopě měl připíchnutou konvalinku, ze kterých měla nevěsta poskládanou svatební kytici.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám