Hlavní obsah

Jak se obléknout do letních veder

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomalu, ale jistě to vypadá, že se nad námi léto nakonec slitovalo a prázdniny nám zpestří horkými, místy až tropickými teplotami. To znamená, že spousta z nás začne odhazovat svršky, ve všem nám bude horko a budeme hořekovat, že nevíme, co na sebe.

Foto: Archiv firmy

Do tropických veder volte pohodlné a volnější oblečení. Šaty 1199 Kč, psaníčko 699 Kč, obojí Orsay.

Článek

Po období, kdy nás trápily až podprůměrné teploty, které jsou na začátek prázdnin relativně nezvyklé, přichází pomalu, ale jistě žhavé léto. Možná jen na pár dní, ale zejména proto bychom si ho měli z plna hrdla užít.

Vysoké teploty jsou ideální na odhalování kůže. Proto se nebojte a odhalujte se, samozřejmě ale v rámci možností a samozřejmě s mírou. Nemusíte nutně nosit kraťasy končící těsně pod zadkem, ani minisukně, které nebezpečně provokují mužskou představivost.

Tyrkysové pohodlí

Skvělou letní náladu navodí dlouhé a vzdušné tyrkysové maxišaty, které jsou nejen pohodlné, ale i stylové a praktické, například v případě posezení v parku. Neopálí se vám ramínka od tílka, a když rozvážete šňůrku za krkem, můžete sluníčku vystavit záda či dekolt. Nikdy ale nezapomínejte na opalovací krém. Šaty oživte stejnobarevným náramkem a trendy tyrkysovými linkami na oči. Doplňky volte v hnědých přirozených barvách.

Foto: Archiv firem

Maxišaty a náramek Takko, 599 a 149 Kč. Boty C&A, 498 Kč. Oční linky Lush, 469 Kč. Kabelka Humanic, info o ceně v obchodě.

 Třpytivé ethno

Upnuté nemusí být ani tílko. Místo něj zvolte opět vzdušnou a pohodlnou tuniku, kterou skvěle doplní volné khaki šortky s vázáním v pase. Na nohy nazujte otevřené sandály, nehty přelakujte zlatou barvou a ethno styl dolaďte krásnou kabelkou s třásněmi, která je příjemným a praktickým doplňkem v jednom.

Foto: Archiv firem

Tunika C&A, 298 Kč. Kraťasy Orsay, 449 Kč. Sandálky Crocs, 1799 Kč. Lak na nehty H&M, 99 Kč. Kabelka C&A, 498 Kč.

 Červenomodrá do kanceláře

A jak se sladit do kanceláře, když se teploty venku blíží k třicítce? Zkuste romantické modro-bílé šaty s květy a s páskem v pase. Vytvarují siluetu a délka lehce nad kolena je ideální i slušivá zároveň. K modré se skvěle hodí červená barva, takže neváhejte a obujte balerínky či lodičky, podle toho, co je vám pohodlnější. Nezapomeňte ani na sluneční brýle a lehký svetřík přibalte v případě, pokud se chystáte na večerní posezení s přáteli.

Foto: Archiv firem

Svetřík Zoot, 699 Kč. Brýle New Yorker, 129 Kč. Kabelka C&A, 698 Kč. Balerínky H&M, 299 Kč. Šaty C&A, 1298 Kč.

Světlá je dobrá

Ve volném čase oceníte sukni z příjemného a lehkého denimu, která si opět bude skvěle rozumět s bílou rozevlátou tunikou, košilí či klidně i volnějším tílkem. Proč světlé barvy? Za prvé k létu patří a za druhé tmavé barvy přitahují více sluneční paprsky než ty světlé, ve kterých vám bude příjemněji. Proto oblékejte bleděmodrou, bílou, khaki, světle zelenou a barevné pastelové odstíny. Nezapomínejte ani na barevné doplňky.

Foto: Archiv firem

Tunika C&A, 498 Kč. Sukně Esprit, 1499 Kč. Sandálky i taška Adidas, xx Kč. Náhrdelník Takko, 269 Kč.

Letní večery

Příjemné a teplé letní večery strávíte určitě s radostí v rovných kalhotách, krátkém a volném tílku na ramínka, s lehkou šálou buď okolo krku, nebo také může posloužit jako šál okolo ramen, kdyby vám bylo chladno. K džínám se skvěle hodí sandály na klínku v přírodních barvách a také velká kabela přes rameno. Skvělý letní a hlavně stylový outfit je na světě.

Foto: Archiv firem

Džíny Orsay, 999 Kč. Šátek F&F, 249 Kč. Humanic, info o ceně v obchodě. Top Adidas, xx Kč. Velká taška Esprit, 2599 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám