Hlavní obsah

Jak nosit červenou barvu podle Amal Clooneyové

Novinky, Linda Humlová

Amal Clooneyová, původem z Libanonu, je nejen manželkou známého amerického herce George Clooneyho, ale také právnička, aktivistka a spisovatelka. Mimo to je známá pro svůj konzervativní, ale šik styl oblékání, kterému vévodí provokativní červená barva.

Foto: Profimedia.cz

Amal Clooneyová

Článek

Červená barva se mnohým ženám zdá příliš výrazná a málokterá si ji troufne pustit do šatníku. To je ale velká škoda. Díky rudé totiž budete stejně jako Amal vypadat i v usedlém kostýmku sebevědomě a sexy.

Kostýmek

Pokud pracujete v kanceláři, nebo chcete vypadat rafinovaně na nějaké společenské události, nestyďte se obléknout rudý kostýmek. Pokud si myslíte, že je na vás červený komplet příliš výrazný, klidně si oblékněte jen červenou sukni či sako a ostatní oblečení volte v neutrálních barvách.

Foto: archiv firmy, Profimedia.cz

Proužkované sako H&M, 999 Kč. Koženková sukně H&M, 599 Kč. Sako, H&M, 999 Kč. Pasová sukně, H&M, 599 Kč

Kabát

Červený kabát je výrazný sám o sobě. O to víc zaujme v zimě mezi tmavými bundami a kabáty. Nebojte se ho kombinovat s celočerným outfitem, jako to udělala Amal, klidně vsaďte i na obyčejné modré džíny.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva, H&M, 1779 Kč. Zoot, 2799 Kč. Tamsin, 1480 Kč.

Šaty

Šaty v červené barvě mají jednu neskutečnou výhodu. Dají se nosit jak v létě se sandálky, tak v zimě s černými punčochami a kozačkami. Nejlépe vyniknou na brunetkách s olivovým nádechem pleti, ale směle si je mohou dovolit i blondýnky. Doplňky volte co nejjednodušší, nechají tak totiž vyniknout výraznou barvu a vy nebudete působit přeplácaně.

Foto: archiv firmy, Profimedia.cz

Zleva, Zoot, 1149 Kč. Zoot, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty, Lazy Eye, 8300 Kč

Pokud si na červené šaty stále netroufáte, klidně zvolte jinak barevné, které budou mít pouze červený vzor či aplikaci. Pak už stačí k dokonalosti jen rudá rtěnka a lak na nehty.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Zleva, Tamsin, 1635 Kč. Zoot, 679 Kč. Tamsin, 1905 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Amal v elegantních šatech s rudou vázankou.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám