Hlavní obsah

Ivanka Trumpová, nová módní posila světa politiky

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dcera amerického prezidenta Ivanka Trumpová se na veřejnosti objevuje čím dál častěji. Pokaždé ji fotografové zachytí perfektně upravenou, v elegantních šatech a botách na vysokých podpatcích. Inspirujte se jejím luxusním business lookem, který můžete využít i ve vaší práci. První pravidlo zní, ďábel se skrývá v detailu.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trumpová

Článek

Ivanka Trumpová je ztělesněním ženskosti. Mezi její nejoblíbenější kousky patří šaty, sukně a overaly, kterých vlastní opravdu požehnaně. Naopak kabelky a boty nestřídá tak často, přesto k sobě vždy perfektně ladí.

Oblíbená modrá

To, že modrá je dobrá, ví každý a Ivanka dvojnásob. Modrých šatů totiž vlastní opravdu hodně, spojuje je délka těsně nad kolena nebo lehce pod a vždy dokonalý střih, který lichotí její postavě. Modrá barva navíc krásně podtrhne její blonďaté vlasy, na kterých rovněž nenajdete sebemenší chybu.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trump

Černobílá klasika

Kombinace černé a bílé nikdy nezklame, je totiž elegantní a prudce šik. Puntíkované retro šaty působí hravě, zatímco overal s širokými nohavicemi je nesmírně sexy.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trump

Sladěný pár

Ivančin manžel Jared Kushner je americký podnikatel a realitní magnát. Jeho šatník tak disponuje většinou seriózními obleky, košilemi a kravatami. Nám se ale nejvíce líbí v modré košili a béžových kalhotách. Společně s Ivankou, která zvolila nápaditou žlutou sukni a k ní ležérní botasky, vypadají svěže a šik!

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trump

Ďábel se skrývá v detailu

Pokud máme vyzdvihnout pouze jednu přednost Ivanky Trumpové, tak je to smysl pro detail. Kromě již zmíněné kabelky sladěné s botami totiž nezapomíná ani na perfektní pedikúru a manikúru. Jemný červený náramek a sluneční brýle v klasickém stylu jsou už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Ivanka Trump

Reklama

Související články

Gigi Hadidová, královna módního světa

Minulý rok se v módních kruzích nesl ve znamení modelky Gigi Hadidové a vypadá to, že letos tomu nebude jinak. Její kariéra roste raketovou rychlostí a jméno...

Výběr článků

Načítám