Hlavní obsah

Inspirujte se vždy stylovou Olivií Palermovou

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Olivia Palermová je nejen modelka a herečka, ale také úspěšná byznysmenka. Jejím největším zájmem je ale móda. Často ji proto potkáte na týdnech módy po celém světě. Vždy dokonale oblečenou podle nejnovějších trendů. Inspirujte se jejím hvězdným stylem.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová

Článek

Olivia versus covid

Nošení roušek se nevyhýbá ani celebritám. Olivia si s novými opatřeními poradila po svém. Kromě klasických chirurgických roušek či ústenek totiž k promyšlenějším modelům volí jako ochranu úst a nosu hedvábný šátek, který ladí se zbytkem outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Místo ústenek často volí šátky.

Stylový denim

Myslíte si, že džíny jsou vhodné jen na volnočasové aktivity? Pak vás Olivia vyvede z omylu. Tyto pohodlné kalhoty totiž můžete směle kombinovat i s elegantním oblečením.

Vyberte si například módní lehce rozšířené zvony a kombinujte je s lodičkami na podpatku a nadčasovým baloňákem. Skiny džíny zase vypadají skvěle s oversized vrškem a robustními kotníčkovými botami, které jsou letos trendy.

Streetstyle z Londýna. Extravaganci vystřídala elegance

Styl

Na schůzky zase můžete zvolit osvědčenou klasiku v podobě bílé košile, saka a barevných bot na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

I klasické džíny mohou vypadat elegantně.

V jednom barevném tónu

Tajemství monochromního vzhledu spočívá v kombinování nejrůznějších typů oblečení ve stejné barvě nebo odstínu. Ideální přitom je, pokud se vám podaří do celého looku zakomponovat co nejvíce druhů materiálů a textur.

Inspirujte se Olivií a slaďte svůj outfit do nadčasové béžové barvy, která sluší všem ženám bez ohledu na barevný typ i věk. Skvěle ale například vypadá i monochromní look ve vínové či cihlové barvě. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

V monochromatickém outfitu

Foto: Profimedia.cz

S manželem Johannesem Hueblem

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám