Hlavní obsah

Inspirujte se těhotenskou módou vévodkyně ze Sussexu

Novinky, Linda Humlová

Meghan, britská vévodkyně ze Sussexu, je považována za jednu z největších módních ikon současnosti. Nic na tom nezměnilo ani její těhotenství. Právě naopak, bývalá herečka a nyní právoplatná členka britské královské rodiny ukázala, že i těhotenská móda může být elegantní a šik. Prohlédněte si střípky z jejího šatníku.

BEZ KOMENTÁŘE: I během těhotenství zůstává vévodkyně ze Sussexu módní ikonou

 
Článek

Každodenní styl

Meghanin styl by se dal charakterizovat jako jednoduchý, konzervativní, elegantní a nadčasový. Ráda se spoléhá na monochromní outfity v jedné barvě, které doplňuje i ladícími doplňky v podobě bot a kabelky.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně ze Sussexu

Jejímu těhotenskému šatníku kralují šaty pro svou pohodlnost i variabilitu. Většinou přes ně přehodí jen ladící kabát a nazuje své ikonické boty na podpatku. Šperky nosí Meghan na denní bázi jen zřídkakdy.

Foto: Profimedia.cz

Oblečení tón v tónu

Ráda si libuje v tlumených barvách, které lichotí jejímu olivovému tónu pleti. Nejčastěji je fotografována ve vínové, smaragdově zelené, šedé či béžové. Zejména na významné události se ale nebojí po vzoru královny zalovit i ve výraznějších barvách.

Foto: Profimedia.cz

Barvu kabátu ráda ladí s lodičkami.

Foto: Profimedia.cz

V kabátku a šatech značky Erdem

Ve společnosti vždy za dámu

V rámci svých královských povinností musí Meghan často absolvovat nejrůznější společenské akce, které si žádají velkou večerní. I zde spoléhá vévodkyně na jednoduchost a eleganci.

Foto: Profimedia.cz

V modrých šatech s výšivkou působila Meghan doslova étericky.

Nejčastěji volí splývavé jednobarevné róby v přírodních tónech, které dají vyniknout jejím rysům.

Nedávno se ale po boku svého manžela objevila v modrých vyšívaných šatech s vlečkou, které se zcela vymykaly jejímu dosavadnímu stylu. Nutno ale říci, že to byla opravdu královská volba a Meghan moc slušely.

Foto: Profimedia.cz

Béžová róba působí velmi elegantně.

Milovnice krásných bot

Meghan si ráda potrpí na luxusní boty na podpatku, kterých se nevzdává ani ve vysokém stupni těhotenství. Nejraději nosí značku Aquazzura, která proslula svými klasickými lodičkami na vysokém podpatku zdobenými nejrůznějšími detaily v podobě mašlí či různých průstřihů.

Poznáte je tak, že mají na podešvi zlatý motiv ananasu. Jejich cena se v průměru pohybuje kolem 14 tisíc korun. Jaké se vám líbí nejvíce?

Foto: Profimedia.cz

Lodičky značky Aquazzura

Foto: Profimedia.cz

Černé lodičky s průstřihy

Foto: Profimedia.cz

Červený model

Foto: Profimedia.cz

Tělové lodičky prodlužují nohy.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Naučte se nosit: Sako neboli blejzr

Ačkoliv sako patřilo v minulosti do kategorie formálního oblečení, dnes už tomu tak není. Sako nebo jeho méně formální obdobu blejzr totiž můžete vynosit nejen...

Výběr článků

Načítám