Hlavní obsah

Inspirujte se jarním šatníkem celebrit

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro je v plném proudu a znovuotevřené obchody přímo lákají k osvěžení šatníku. Inspirujte se novými trendy v podání světoznámých celebrit a probuďte svůj styl pomocí výrazných barev, které opticky omlazují a přidávají na ženskosti.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Céline Dionová

Článek

Jen těžko byste v showbyznysu našla větší milovnici módy. Zpěvačka Céline Dionová se po smrti svého manžela v roce 2016 rozhodla najít novou lásku a její srdce si získala právě móda. Za její proměnou navíc stojí světoznámý stylista Law Roach, který mimo jiné může i za stylingovou transformaci úspěšné zpěvačky a herečky s uměleckým jménem Zendaya.

Dionová se díky němu dostala do hledáčku světoznámých návrhářů, kteří jí oblečení rádi nabízejí. Jako málokterá celebrita se totiž nebojí extravagance, která si navíc rozumí s její extrémně štíhlou postavou.

Céline Dionová: Nejkontroverznější módní ikona současnosti

Styl

Může si proto dovolit nabírané sukně i oversized modely. Se svým stylistou si navíc potrpí na kombinování různých druhů vzorů a výrazných barev. V posledních měsících byla například často k vidění v pastelově, ale i neonově růžové. Troufnete si na ni i vy?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Céline Dionová

Další současnou výraznou postavou ve světě módy je zpěvačka a tanečnice ze skupiny Pussycat Dolls Ashley Robertsová. Ta je častým terčem hledáčku bulvárních fotografů, a proto se snaží každý den vyrazit do ulic ve stylovém outfitu, který projde i přísným verdiktem módní policie.

Nejčastěji se obléká do pastelových barev, které působí svěže a žensky. Její styl se pohybuje mezi klasickou elegancí a kombinací streetstylu. Za povšimnutí stojí její bohatá sbírka bot na podpatcích v různých barvách.

Jarní inspirace podle zpěvačky Ashley Robertsové

Styl

Pořiďte si alespoň jeden pár do svého botníku i vy a uvidíte, že díky nim i jednoduchý outfit bude mít šťávu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ashley Robertsová

Stejně jako Robertsová, i moderátorka Amanda Holdenová si potrpí na klasickou feminní módu, které vévodí rozevláté šaty a sukně. Nebojte se je do svého šatníku pustit i vy. Mladší dámy mohou vsadit na výrazné mini, které mohou kombinovat spolu se stejně barevným sakem.

Starším dámám budou zase slušet klasické plisované šaty v jemných tónech ke kotníkům a s dlouhým rukávem. Pas ozvláštněte páskem a přidejte stylovou kabelku v pastelovém tónu.

Oživte svůj styl jarní kabelkou v pastelových tónech

Styl
Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Amanda Holdenová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Nechte svůj šatník rozkvést

K jaru neodmyslitelně patří rozkvetlé louky a záhony plné květin. A stejně jako je flóra součástí přírody, ani v módě tomu není jinak. Inspirujte se rozkvetlou...

Výběr článků

Načítám