Hlavní obsah

I sportovní oblečení může vypadat elegantně

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vybaví se vám pod pojmem sportovní oblečení neonově zářící topy a k tomu neforemné tepláky? Pak jste zaspala dobu. Zdravý životní styl, ke kterému se lidé upínají, zvyšuje i jejich nároky na hezké a praktické sportovní oblečení. Vyberte si vysněné kousky a zvyšte tak svoji motivaci ke cvičení na maximum!

Foto: Profimedia.cz

Sportovní oblečení může vypadat elegantně a šik.

Článek

O tom, že správně vybrané funkční oblečení vám dodá sebedůvěru a možná vás i přinutí věnovat se sportu pravidelně, není pochyb. Pořiďte si nový outfit, který vás nakopne ke zdolávání nových sportovních cílů, nebo se třeba odměňte za první stovku uběhnutých kilometrů. Výběr je jen na vás!

Na jógu, pilates, body balance 

Neinvazivní cvičení, která se zaměřují na protahování, správné dýchání, posilování s vlastní váhou a meditaci, zpravidla probíhají tak, že se nesoustřeďují jen na tělo, ale i mysl.

Proto byste měla volit cvičební úbor v jemných přírodních tónech, které neodvádějí vaši pozornost od cvičení. Letošním trendem jsou zejména barvy jako šedá, růžová, béžová, bílá a černá.

Foto: Archiv firem

Sportovní láhev, Zoot, 279 Kč. Boty, Reebok, 2149 Kč. Taška, Zoot, 1784 Kč. Mikina, Mango, 499 Kč. Podprsenka, Zoot, 789 Kč. Legíny, H&M, 799 Kč

Nezapomeňte ale, že i na protahovací cvičení byste měla volit sportovní podprsenku, která vám bude i u lehčího druhu cvičení daleko příjemnější než ta klasická, a navíc lépe odvede pot.

Vybírejte podle stupňů podpory a ramínek, která jsou vám nejpříjemnější. Naopak se vyvarujte výběru menších podprsenek, o kterých si myslíte, že se vytáhnou. Při sportu platí, že komfort je nadevše.

Foto: Archiv firem

Batoh, Bibloo, 3489 Kč. Boty, Bibloo, 2089 Kč. Láhev, H&M, 399 Kč. Tričko, Tchibo, 249 Kč. Podprsenka, Zoot, 789 Kč. Šortky, F&F, 279 Kč. Tepláky, Mango, 499 Kč

 Do posilovny

Posilovna je místo, kam chodí ženy i muži úmyslně vytvarovat svá těla. Abyste mezi nimi nezapadla, pořiďte si cvičební komplet, který upoutá pozornost a vám dodá sebedůvěru.

Pokud jste sportovkyně tělem i duší, můžete vyzkoušet kombinaci oranžové a černé, případně jiných výrazných barev. Ostýchavější dámy mohou zvolit nejrůznější tóny růžové.

Foto: archiv firem

Batoh, H&M, 799 Kč. Boty, Reebok, 3499 Kč. Top, Kik, 139 Kč. Mikina, Adidas, 1599 Kč. Legíny, Adidas, 1299 Kč

Foto: archiv firem

Batoh, Zoot, 799 Kč. Boty, Nike, info o ceně v obchodě. Mikina, Mango, 499 Kč. Sportovní podprsenka, H&M, 399 Kč. Tílko, H&M, 299 Kč. Legíny, Mango, 499 Kč

Na běhání

Patříte mezi ženy, které si nejlépe vyčistí hlavu při běhání? Pak zvolte jednoduchý outfit, kterým nebudete nijak vybočovat z davu. Zároveň se ale ujistěte, že kousky, které si vybíráte, jsou kvalitní, a i na delších trasách vám v nich bude dobře.

Foto: archiv firem

Sportovní ledvinka, H&M, 299 Kč. Reflexní čepice, H&M, 499 Kč. Boty, Bibloo, 2089 Kč. Tričko, Kik, 219 Kč. Podprsenka, Zoot, 1099 Kč. Legíny, Mango, 299 Kč

Pokud běháte v noci, nezapomeňte si pořídit kousky, které na sobě mají reflexní prvky. Například elegantní reflexní kšiltovku, nezapomeňte i na reflexní část na nohavicích.

Vychytávkou je také malá ledvinka, která je speciálně uzpůsobena tak, aby se vám s ní dobře běhalo a mohla jste si do ní schovat například klíče nebo peníze na pití.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám