Hlavní obsah

Honosné róby i módní přešlapy letošních Oscarů

Novinky, ema

Už 87. ročník udílení filmových Oscarů proběhl v americkém Los Angeles v Kalifornii. Ale tento slavnostní večer není jen o filmu. Je to i o módě. Hollywoodské hvězdy na červeném koberci předvedly honosné róby i odhalená těla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hollywoodské herečky předvedly své róby na červeném koberciVideo: Reuters

 
Článek

O nejodvážnější róbu červeného koberce se tento rok zasloužila herečka a zpěvačka hispánského původu Jennifer Lopezová. Předvedla nekompromisní výstřih díky nádherné róbě v tělové barvě s bohatou sukní a živůtkem, přičemž celé šaty byly posety blyštivými korálky.

Na červeném koberci ale zazářily i jiné hvězdy. Róbu s flitry předvedly mimo jiné i Robin Robertsová a Katie Cassidyová.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopezová, Robin Robertsová, Katie Cassidyová

Převládaly světlé barvy

Ačkoliv bylo v poslední době zvykem oblékat na nejrůznější akce tmavé nebo černé šaty, letošní Oscary byly velkou výjimkou. Samozřejmě se temné barvy objevily, nicméně prim hrály světlé, nejčastěji andělsky bílé a meruňkové barvy.

Netradiční, ale kouzelnou róbu předvedla těhotná herečka Keira Knightleyová a světlou, s jemným nádechem do růžova, ebenová herečka Viola Davisová. Porcelánové pleti zbrusu nové výherkyně zlaté sošky Julianne Mooreové velmi slušela andělská bílá róba s flitry, odhalující ramena.

Foto: Profimedia.cz

Keira Knightleyová, Viola Davisová, Julianne Mooreová

V bílém přišla i česká topmodelka Karolína Kurková.

Foto: Profimedia.cz

Karolína Kurková

Pokud zrovna herečky nevolily bílou jako Reese Witherspoonová, nebály se sáhnout ani po jiných barvách. Střízlivou róbu vynesla na červený koberec herečka, o které se teď hodně mluví. Představitelka Anastasie Steelové z filmu 50 odstínů šedi Dakota Johnsonová sladila rudou rtěnku s krásnými šaty na jedno rameno.

Na krátko ostříhaná Scarlett Johanssonová zvolila přísný výstřih, do něj ovšem připnula masivní náhrdelník ve smaragdové barvě šatů. Bohužel se kvůli tomuto outfitu okamžitě dostala do hledáčku módních kritiků a její šaty byly označeny jako jeden z přešlapů večera.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoonová, Scarlett Johanssonová, Dakota Johnsonová

Třpytivé, střízlivě řešené tělové šaty s postranním rozparkem zvolila Jennifer Anistonová. Zpěvačka a herečka Jennifer Hudsonová dala přednost kanárkově žluté róbě, která krásně kontrastovala s barvou její pleti. Šikovně zvládnutý „peplum“ střih šatů byl shovívavý k možná ne úplně plochému bříšku umělkyně, která před několika lety zhubla zhruba 30 kilo.

Diskutabilní byla světle růžová róba oblíbené blonďaté herečky Gwyneth Paltrowové. Upnuté šaty sice lichotily její dokonale štíhlé postavě, zbytečným prvkem se ovšem mohla zdát velká ozdoba ve tvaru květiny na hereččině levém rameni, která jejímu půvabu spíše škodila. Co se týče oscarových rób, tyto šaty rozhodně patřily mezi méně slušivé modely této sympatické herečky.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová, Gwyneth Paltrowová, Jennifer Hudsonová,

Tmavá krása

Ačkoliv se tmavým a černým róbám slavné návštěvnice letošních Oscarů spíše vyhýbaly, našlo se i pár takových, které je zvolily. Zajímavě poskládanou sukní a krajkovým živůtkem překvapila dcera bouřliváka Ozzyho Osbourna Kelly, která celek ozvláštnila svými typicky fialovými vlasy a netradičním psaníčkem.

Elegantním kontrastem uhranula i zpěvačka Rita Oraová, u které je zvykem, že volí outfity, které více odhalují, než zakrývají. Tentokrát však byla za dámu. Tmavě modré šaty se zlatými detaily perfektně ladily s uhlazeným účesem i make-upem.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourneová a zpěvačka Rita Ora

Reklama

Související témata:

Související články

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro...

Výběr článků

Načítám