Hlavní obsah

Hit letošního léta: sluneční brýle se zrcadlovými skly

Novinky, Linda Humlová

Sluneční brýle patří mezi doplňky, které dokážou ozvláštnit jakýkoliv outfit. Letošní rok hlásí návrat trendu výrazných obrub a zrcadlových skel. Ta mají výhodu v tom, že se za ně můžete schovat a zároveň v klidu pozorovat dění kolem sebe, čehož rády využívají celebrity. Volit můžete mezi spoustou druhů a tvarů zrcadlových brýlí i z našeho výběru.

Foto: Profimedia.cz

Zrcadlové brýle si oblíbily i celebrity.

Článek

Hledáte brýle za pár stovek, které vám vydrží jednu sezónu, a o které se nebudete muset strachovat ani na pláži? Nebo chcete kvalitní brýle, které vám vydrží několik let? Obojí splňují zrcadlové brýle, se kterými nejdříve přišli návrháři a nyní jsou jich plné i cenově dostupné módní řetězce.

Foto: archiv firem

Sleneční brýle

Stříbrné

Stříbrné obruby působí nenuceně a lehce sportovně. Jsou ideálním doplňkem, pokud si neděláte hlavu se složitým outfitem a nejčastěji oblékáte obyčejné bílé tričko a džíny. K těm se skvěle hodí modrá zrcadlová skla, která jsou navíc jako dělaná na dovolenou.

Foto: archiv firem

Sleneční brýle

Zlaté

Zlaté obruby i skla vypadají luxusně. Pokud se ráda oblékáte elegantně a dáváte si na vzhledu záležet, sáhněte právě po zlaté variantě. Nejlépe vyniknou k jednoduchým bílý šatům, a navíc skvěle ladí k opálené pokožce. Pokud chcete brýle opravdu nechat vyniknout, svažte si vlasy do ledabylého ohonu nebo drdolu. Nezapomeňte však kontrolovat, jestli mají brýle ochranný UV faktor.

Foto: archiv firem

Sleneční brýle

Bláznivé

Ráda ulítáváte na extravagantních brýlích? Pak jsou pro vás zrcadlová skla to pravé. Můžete si pořídit různobarevné pilotky, žluté lenonky nebo třeba fialové „kočičí” brýle. Tvarům ani barvám se meze rozhodně nekladou. Nezapomeňte ale na ochranné pouzdro nebo pytlík, který zamezí poškrábání brýlí. Zrcadlová skla jsou totiž náchylnější na poškození, což by zejména u dražších kusů byla škoda.

Foto: archiv firem

Sleneční brýle

Reklama

Související témata:

Související články

Oživte svůj šatník pomocí bohémského stylu

Bohémský styl se dočkal svého znovuzrození. Designéři se předhánějí v počtu krajek, volánků a dalších detailů, které promítnou do svých kolekcí. Dodejte svému...

Výběr článků

Načítám