Hlavní obsah

Hanka Kynychová pokřtila nealkoholický sekt určený především ženám

Novinky, das
PRAHA

Milujete sekt, ale vadí vám z nějakého důvodu alkohol, pak právě pro Vás je určen novinkový sekt na trhu, a to bez alkoholu. Tento týden ho na speciální akci určené ženám pokřtila majitelka Fitness Clubu a maminka dvojčátek Hanka Kynychová.

Foto: Novinky

Hanka Kynychová při křtu nealkoholického sektu.

Článek

Růžový nealkoholický sekt je určen především pro ty, kteří alkohol z různých důvodů v různých situacích nemohou pít, ale přitom nechtějí být ochuzeni o jedinečnou atmosféru přípitku sklenkou sektu, a chtějí zůstat věrni svému životnímu stylu.

Výchozí surovinou pro výrobu sektu jsou vybraná ročníková vína z těch nejlepších klasických vinařských regionů. Alkohol se vínům odebírá za vakua. Vakuum umožňuje tento proces již při nízkých teplotách, které jsou nezbytné pro zachování chuti výsledného produktu.

"Abychom dostali do nápoje typické perlení, přivádí se k odalkoholizovanému produktu kvasný oxid uhličitý," vysvětluje marketingový ředitel Bohemia Sekt Martin Fousek.

Nealkoholický sekt byl představen na speciální akci určené výhradně ženám -Bohemia Sekt pouze pro ženy. Příjemné zastavení v uspěchané době si spolu s hosty v úterý 8.dubna vychutnaly Hanka Kynychová, Yvetta Hlaváčová či modelky Míša Wostlová, Nikol Plzáková a Anna Ada Lipoldová.   

Reklama

Související články

Jahody a sekt se k sobě nehodí

Šampaňské a jahody, jako z amerického filmu Pretty women, jsou prý největší pověra spojená se šumivými víny. Češi takovou kombinaci často považují za něco...

Výběr článků

Načítám