Hlavní obsah

Hana Havelková dvorní návrhářkou Taťány Kuchařové

Novinky, das

Přední česká designérka Hana Havelková se do povědomí lidí dostala především díky svým originálním společenským modelům a poté také spoluprací s Miss World Taťánou Kuchařovou. Modely Hany Havelkové provázely Taťánu v roli miss už od samotného začátku soutěže. Nově se představí v béžové saténové róbě na finále Miss ČR.

Článek

Na sobotním finále soutěže Miss ČR se Taťána představí ve splývavém, asymetricky řešeném modelu se svůdnou siluetou mořské panny. Výrazné, až architektonicky strohé linie modelu rozehrávají korálkové šňůry a skleněné kameny značky Swarovski, které spolu s blyštivými ověsy dodávají šatům slavnostní vzhled.

„Táňa s titulem nejkrásnější ženy světa už nemusí s nikým soutěžit, současný model proto její půvab a sexappeal spíš jenom rozehrává a podtrhuje,“ říká Hana Havelková.

:.Taťána Kuchařová v saténové róbě s velkým sexy dekoltem na zádech...

Modely Hany Havelkové provázely Taťánu Kuchařovou v roli miss už od samotného začátku. V tyrkysových šatech připomínajících mořský svět předávala Táňa korunku Miss České republiky, ve stříbrné róbě se setkala s prezidentem Bushem, David Shwimmer ze seriálu Přátelé ji při předávání britských televizních cen obdivoval v bleděmodré s kožešinovým límečkem. Bělostná róba ve stylu Marilyn Monroe, v níž Taťána Miss World vyhrála, se později vydražila na charitativním večeru v New Yorku za tři čtvrtě miliónu korun – Táňa tehdy prohlásila, že v tak úžasných šatech člověk snad ani nemohl mít při soutěži trému ... V černé róbě pak loni korunku Miss World předala své nástupkyni.

„Velká večerní róba by měla dodat výjimečný pocit každé ženě,“ míní návrhářka, která zdaleka netvoří jenom pro mladé a dokonale stavěné modelky a miss, ale pro ženy rozmanitého věku, půvabů i povolání.

„Od okázalosti a bohatého vzhledu se móda znovu vrací k jednoduchosti a čistotě. Elegantní, sofistikovaně navržené róby, podtrhující vnější půvab, osobnost i vkus své majitelky, budou pak in neustále, “ dodává Havelková.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Rok Taťány Kuchařové

Česká republika má poprvé v historii svou Miss World, a tak by jistě nebylo od věci podívat se, jak probíhal život Taťány Kuchařové mezi vyhlášením Miss...

Výběr článků

Načítám