Hlavní obsah

Co oblíbená barva rtěnky prozradí o vaší osobnosti

Novinky, Dana Sokolová

Rty, pokud je rády zvýrazňujeme, mohou prozradit mnohé i o naší osobnosti. Barevnost rtěnky, kterou intuitivně volíme podle pocitů a nálady, odráží velmi výrazně naše já. Podívejte se s námi na charakteristiky nejoblíbenějších barev rtěnek.

Foto: Profimedia.cz

Barevnost rtěnky odráží velmi výrazně naše já.

Článek

Sytě červená a pomerančová

Jste kreativní, smělá, odvážná, vášnivá a zároveň dostatečně sebevědomá. Nerada chodíte ve stínu, mnohem raději na sebe upoutáváte pozornost druhých a toužíte po jejich obdivu. Nebojíte se jít si za svým, a skutečně máloco vás dokáže zpomalit či zcela odradit.

Foto: archív firem

Zleva

Perfektní růžová

Tento odstín o vás vypovídá, že jste společenská, temperamentní, přátelská, usměvavá. Dokážete se radovat z mála a všeobecně nepodceňujete význam malých gest. Proto vás lidé mají rádi a hledí si vás.

Foto: archív firem

Zleva:

Přírodní a světle růžová

Mnozí vás považují za příliš dětinskou, tichou až nevýraznou dívku. Vaší předností je, že dokážete velmi dobře druhým naslouchat, vcítit se do jejich situace a nezištně jim pomáhat.

Foto: archív firem

Zleva:

Bordó a švestková

Nikdy nebudete dívkou z davu. Váš smysl pro nezávislost a kultivovanost vám nikdy nedovolí být jako ostatní. Vždy se budete chtít něčím odlišovat, ale pokud možno vytříbeným způsobem. Váš styl bude vždy důkladně promyšlený a sladěný.

Foto: archív firem

Zleva:

Tmavé odstíny barev 

Je jedno, zda upřednostníte nejtemnější fialový odstín, červený či černý, tak jako tak budete působit tajemně, nepřístupně a pro mnohé až strašidelně. Vaše názory budou hlasité, ale jen málokdy se setkají s masovým porozuměním.

Balzám či lesk na rty

Pokud upřednostňujete jen balzám či lesk na rty, pak patříte mezi praktické ženy, které netouží vyniknout za každou cenu. Raději všeho dosáhnete svou usilovnou prací a dodržováním pravidlem.

Všechny kolem si tak získáte svou přirozeností, důvěryhodností a samostatností, ale také tím, že za každé situace zůstáváte sama sebou a nejste tak snadno ovlivnitelná ostatními.

Foto: archív firem

Zleva:

Reklama

Související články

Jak se namalovat výrazně červenou rtěnkou

Když se řekne červená rtěnka, mnoho lidí si téměř okamžitě představí takové ikony, jako byla Marilyn Monroe nebo Elizabeth Taylorová. „Pro některé ženy je to...

Výběr článků

Načítám