Hlavní obsah

Čím oživit pánský letní šatník

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv je pánské oblečení oproti tomu dámskému daleko více univerzální a konzervativní, trendy se mu rovněž nevyhýbají. Nová sezona si navíc žádá obměnu šatníku. Bez jakých kousků se letos neobejdete a na jaké materiály vsadit?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Brooks Brothers

Článek

Letní sezona se zpravidla nese ve znamení vysokých teplot, které mnozí pánové nenesou lehce. Pokud se chcete vyhnout nevzhledným skvrnám od potu, pak vsaďte na přírodní materiály. Nejlepšími vlastnostmi se pyšní len, což je látka chladivá, savá, a navíc i pevná, takže odolná proti poškození.

Skvělé je i oblečení ze směsi bavlny a funkčních materiálů, jako je například Coolmax, což je jedinečné polyesterové vlákno, které efektivně odvádí vlhkost a zároveň reguluje teplotu.

Foto: archiv firem

Žluté tričko, Esprit, 849 Kč. Kraťasy, Esprit, 1499 Kč. Bílé boty, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2610 Kč. Hnědé plátěnky, Toms (prodává Urbanlux), 1780 Kč. Bílé tričko, Levi's, 799 Kč. Pruhované kalhoty, Esprit, 1699 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Brooks Brothers

Foto: archiv firem

Kalhoty Coolmax, H&M, 849 Kč. Košile s krátkým rukávem, Camel Active, 1949 Kč. Šortky, Pietro Filipi, 2190 Kč. Mikina, s.Oliver, 699 Kč. Boty, Deichmann, 699 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Brooks Brothers

Co se týče samotných kousků, obohaťte svou skříň zejména o oblečení ve světlých barevných tónech. Skvěle vypadají například bleděmodré šortky a k tomu klasické tričko či košile. Nosí se také kalhoty tzv. active pants, které zepředu působí jako chinos, ale zezadu mají naskládané kapsy, nebo volné kalhoty z přírodních materiálů.

Ty jsou vhodné k volnočasovému i separátnímu saku, svetru i polotriku. Co se týče doplňků, trendy zůstávají bílé tenisky a lehké plátěné boty, které jsou pohodlné, a navíc odvětrávají pokožku.

Foto: archiv firem

Košile žlutá, Levi's, 1799 Kč. Pruhovaná košile, Levi's, 1499 Kč. Bunda, Levi's, 3299 Kč. Šortky, Esprit, 1499 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1400 Kč.

Foto: archiv firem

Pánský trenčkot, Kara, 14 990 Kč. Kalhoty Coolmax, H&M, 949 Kč. Košile Coolmax, H&M, 599 Kč. Pantofle, H&M, 249 Kč. Bunda, Zara, 1299 Kč. Brýle, H&M, 249 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Brooks Brothers

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Inspirujte se jarním šatníkem celebrit

Jaro je v plném proudu a znovuotevřené obchody přímo lákají k osvěžení šatníku. Inspirujte se novými trendy v podání světoznámých celebrit a probuďte svůj styl...

Inspirace pro malé parádnice a parádníky

Máte doma děti, které si rády hrají na módní stylity, vybírají si oblečení a směle radí i vám? Udělejte jim radost a odměňte je slušivým módním kouskem nebo...

Výběr článků

Načítám