Hlavní obsah

Čím dál více žen si nechává upravovat prsní bradavky

– Londýn

Ve světě se objevuje nový trend v plastické chirurgii. Čím dál víc žen si nechává u plastických chirurgů upravit velikost, tvar a barvu prsních bradavek. Podle britských lékařů jsou opravdovým šlágrem bradavky dřívější Posh Spice - Victorie Beckhamové.

Foto: Profimedia.cz

Ženy už netouží po větších ňadrech tolik, jako po krásném vzhledu bradavek.

Článek

"Až dosud celebrity své bradavky neodhalovaly, takže neexistovaly žádné představy o ideálních bradavkách," vysvětluje dr. Riccardo Frati, plastický chirurg z Harley Medical Group.

"Dříve za mnou chodily ženy s obrázky Katie Priceové a svěřovaly se, že chtějí mít přesně taková prsa. Teď se ale zdá, že se do módy dostávají bradavky paní Beckhamové."

Do popředí se dostává vzhled ňader

Jak uvádí list Daily Mail, je to překvapivé, ale počet operací bradavek se opravdu zvyšuje.

"Až donedávna ženy nevěděly, že by si mohly dát upravit tvar, barvu a velikost bradavek," vysvětluje dr. Frati. "Ale jde to. Ideály se mění. Ženy už nechtějí velká, chtějí normální prsa, většinou tak velikost C. Víc je teď trápí tvar a vzhled."

A nejen to, mluvčí webové stránky, která prodává prostetické bradavky, oznámila, že během loňského roku prudce vzrostl i prodej umělých bradavek.

Kosmetická úprava bradavek může stát v přepočtu až 65 tisíc Kč. Umělé silikonové bradavky jsou pak o dost levnější. Stojí z českého pohledu jen kolem 150 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Plastická operace prsou krok za krokem

Plastické operace prsou jsou oblíbené již po desetiletí, avšak před tím, než se žena rozhodne tento krok podstoupit, měla by si něco o daném zákroku zjistit....

Výběr článků

Načítám