Hlavní obsah

Chcete ušetřit za kadeřníka? Poradíme vám, jak se skvěle ostříhat i bez něj

Novinky, das

Zaplatit si dnes kvalitního kadeřníka není levná záležitost. A tak není divu, že jejich služby začínají být pro mnohé ženy finančně nedostupné. Proto známý kadeřník světových celebrit Lee Stafford vymyslel metodu, jak se ženy mohou ostříhat samy v klidu domova a přitom vypadat skvěle.

BEZ KOMENTÁŘE: Jak si můžete sama ostříhat dlouhé vlasy?

 
Článek

Ke stříhání doma nepotřebujete žádné velké náčiní. Postačí vám gumičky do vlasů, kvalitní kartáč na vlasy, kuchyňské nůžky a tak 30 minut času. Při opakování už ani tolik času potřebovat nebudete.

1. Krok

Své vlasy pořádně vykartáčujte tak, aby byly naprosto hladké. Pokud máte hrubší vlasy, použijte na ně speciální ochranný olej, jež vlasy oživí, a pak vyfénujte přes kulatý kartáč.

2. Krok

Předkloňte se a pomocí kartáče udělejte u středu čela ve vlasech culík.

3. Krok

Připravte vlasy na stříhání tím, že si určíte délku střihu. Jestli chcete, aby vaše první vrstva končila na okraji obočí či u brady, určíte délku tím, že změříte vzdálenost od gumičky (která drží váš culík u čela) k místu, kde chcete, aby první vrstva končila.

4. Krok

Po změření délky ustřihněte zbytek culíku, jež přesahuje zmíněnou délku.

5. Krok

Změňte svůj úchop nůžek a tupým koncem vlasy prostřihněte - tak jak si kdysi váš děda zastříhával holicí štětku.

6. krok

Sundejte si gumičku a vlasy pročechrejte. Zajisté budete velmi překvapené, jak jednoduše lze z vlasů utvořit dokonalý střih a to vše bez větších dovedností.

Podívejte se na přiložená videa, kde to uvidíte krok za krokem v praxi.

BEZ KOMENTÁŘE: Jak si ostříhat z mikáda podkovu?

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám