Hlavní obsah

Červená má zelenou. Naučte se ji nosit stylově

Novinky, lin

Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje nejen vitalitu, ale také sílu života a energii. I proto se hodí na zvláštní příležitosti, kdy na sebe chcete upoutat pozornost. Jak ji nosit a jaký kousek si pořídit do své skříně?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pietro Filipi

Článek

Hledáte módní kousek, který vašemu šatníku dodá špetku sex-appealu? Pak vsaďte na barvu rozkvetlého máku a porozhlédněte se po módním kousku v tlumené červené.

Tato omamná barva vynikne jak na šatech, tak na topu, ale například i kalhotách. Stačí jen správně kombinovat. Vyzkoušejte například kombinaci červených volných kalhot s vysokým pasem a upnutého topu, nebo naopak vypasovaných džínů a volnější halenky s červeným vzorem.

Foto: archiv firem

Šaty, H&M, 699 Kč. Kalhoty, Weekend Max Mara (prodává Zalando), 5600 Kč. Top, Esprit, 2799 Kč. Boty, CCC, 1899 Kč. Kabelka, Weekend Max Mara (prodává Zalando), 6290 Kč.

Pokud preferujte spíše sportovní look, pak vsaďte na oblíbené úzké džíny a doplňte je módním tričkem s potiskem, přes které se bude skvěle vyjímat rudá semišová kožená bunda nebo křivák. Pokud vám nevadí rokenrolový look, pak se nebojte vsadit na tu s třásněmi.

Inspirujte se jarním šatníkem celebrit

Styl

Jemnější povahy zase mohou vsadit na romantické šaty s potiskem rudých květů - například máků. Ty se navíc hodí i na zahradní oslavy či svatby. Stačí doplnit elegantními sandálky na podpatku a malou kabelkou.

Foto: archiv firem

Šaty, Cellbes, 1399 Kč. Bunda s třásněmi, Kara, 6490 Kč. Bunda, Kara, 6490 Kč. Tričko, H&M, 299 Kč. Boty, Deichmann, 699 Kč. Džíny, F&F, 699 Kč.

Na večírek se pak nestyďte obléknout červené midi šaty, které působí v kombinaci se sandálky na podpatku nebezpečně sexy. Přehodit můžete černý křivák nebo džínovou bundičku.

Na rande se zase hodí červený rolákový top bez rukávů nebo květovaná halenka, která vás zjemní. Obojí můžete doplnit trendy zvonovými džínami, které hezky tvarují stehna.

Foto: archiv firem

Šaty, H&M, 749 Kč. Top, Pietro Filipi, 1390 Kč. Blůza, Orsay, 699 Kč. Kabelka, Tom Taylor (prodává Zoot), 1149 Kč. Kalhoty, F&F, 549 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám