Hlavní obsah

Aktuální ročník modelingové soutěže Elite Model Look bude mít brzy své vítěze

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 30. srpna proběhne ve Španělském sále Pražského hradu slavnostní vyhlášení vítězů prestižní modelingové soutěže Elite Model Look 2017. Z finalistek a finalistů bude vybrána reprezentantka a také reprezentant zvlášť z České republiky a Slovenska. Na ty bude následně čekat nadnárodní kolo soutěže, kterého se každoročně účastní zástupci ze 40 zemí světa.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Světové finále soutěže

Článek

V průběhu března a dubna se uskutečnilo v obchodních centrech po celé České republice a na Slovensku celkem 25 castingů, ze kterých vzešlo 24 finalistek a finalistů.

Po speciálním soustředění, které budoucí modelky a modelové absolvovali, je nyní čeká velkolepé finále, ze kterého vzejdou celkem čtyři vítězové. Na dívku a chlapce z České republiky a Slovenska pak bude čekat postup do 34. nadnárodního finále.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Vítězové z minulého roku

I tento rok budou součástí akce topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2017 Michaela Kocianová a Zuzana Stráská, vítězka světového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Denisa Dvořáková, Adriana Čerňanová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a vítězka světového finále EML 2016 Jana Tvrdíková.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Ambasadorka akce Zuzana Stráská.

Předsedkyní poroty se stane česká topmodelka Linda Vojtová, která říká: „Výhra v soutěži Elite Model Look v roce 2000 zásadně změnila vývoj mojí kariéry a výrazně mi pomohla dostat se ve světě módy na vrchol. Proto jsem velice ráda, že mohu zastoupit úlohu předsedkyně poroty a tím podpořit novou a talentovanou generaci tváří z našich krajin.“

Foto: Profimedia.cz

Linda Vojtová s vítězema minulého ročníku.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční v prostorách Pražského hradu. „Jsem potěšen, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR se opět koná v nádherném Španělském sále. Doufám, že mladí lidé, kteří na finále dostanou šanci vstoupit do vrcholového modelingu, vytvoří v nádherných kolekcích krásný večer plný módy a hudby,“ dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Prostory konání akce.

Reklama

Výběr článků

Načítám