Hlavní obsah

Rozzařte svůj šatník módním kouskem ve žluté barvě

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se vám, že nosíte stále tytéž věci dokola? Pak si pořiďte alespoň jeden módní kousek ve žluté barvě, který dodá energii nejen vašemu šatníku, ale také vám. Žlutá barva je totiž symbolem slunce, mládí, optimismu a působí povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Navíc sluší všem – blondýnkám, černovláskám, brunetkám i zrzkám!

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chanel

Článek

Žlutá barva je jedním z nejžhavějších trendů letošní sezony. Zamilujte si ji i vy a oblékněte si ji pokaždé, když budete chtít udělat dobrý první dojem. Tato barva totiž napomáhá uvolnění, svobodnému vývoji a komunikaci při navazování kontaktů.

Pokud nevíte, jak výraznou žlutou zařadit do svého šatníku, pořiďte si pro začátek například lehký letní top na špagátová ramínka nebo elegantní halenku, kterou budete moci vynosit i do práce. Obojí si navíc skvěle rozumí s džínami nebo modrými cigaretovými kalhotami.

Foto: archiv firem

Overal, F&F, 599 Kč. Šaty, F&F, 649 Kč. Halenka, H&M, 599 Kč. Top na ramínka, H&M, 599 Kč. Dlouhá košile, Cellbes, 999 Kč.

Foto: archiv firem

Halenka, H&M, 949 Kč. Sukně, Lindex, 799 Kč. Náušnice, H&M, 249 Kč. Lodičky, H&M, 1299 Kč.

Pokud si potrpíte na elegantní oblečení, pak se nebojte sáhnout například i po žlutém saku, které bude vypadat skvěle s obyčejnými basic kousky. Na léto se můžete porozhlédnout po variantě ze lnu.

Další variantou jsou pak například žluté kalhoty ve střihu „paperbag”, pro které je typický volnější střih a vysoký pas umocněný páskem. Ty doplňte obyčejným bílým tričkem či košilí nebo vsaďte na kombinaci žluté s tmavě modrou, která je slušivá i trendy.

Foto: archiv firem

Kalhoty, Only, 960 Kč. Sako, Mango, 1599 Kč. Kabelka, Zara, 899 Kč. Trenčkot, Ley Sedláčková, 12 990 Kč

Foto: archiv firem

Zleva, šaty, Mango, 1599 Kč. Top, Zara, 899 Kč. Šaty, Mango, 899 Kč. Šaty, Mango, 1299 Kč.

Pokud se chystáte na společenskou událost, kde je vyžadován dress code, zapomeňte na své oblíbené černé šaty a místo nich vsaďte na neotřelou žlutou róbu, ve které budete hvězdou večera.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1999 Kč. Zara, 2599 Kč. H&M, 2999 Kč.

Doplňte lodičkami či sandálky v nude či zlaté barvě a nezapomeňte přidat výraznou bižuterii, která podtrhne neobvyklou barvu šatů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám