Hlavní obsah

Trendy z hlavního města módy aneb Co se nosí v Paříži

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pařížský týden módy sice nedávno skončil, pro Pařížanky to ale nic neznamená. Po místních malebných uličkách se každý den procházejí v trendy outfitech, které pečlivě vybírají s citem, jenž je pro ně tak typický. Podívejte se s námi na to nejlepší ze streetstylu z hlavního města módy!

Foto: Profimedia.cz

Móda z Paříže

Článek

Stejně jako mají Asiatky přirozeně krásné husté černé vlasy, mají Pařížanky nejspíš daný cit pro módu. Inspirujte se nevšedními kombinacemi, které fotografové zachytili jen pár dnů po Pařížském týdnu módy, a naučte se je nosit stejně stylově.

Oversized sako

Trendy XXL volné svršky se pomalu, ale jistě stávají stylovou klasikou, se kterou nikdy neuděláte chybu. To se týká i obřích sáček, která vypadají, jako byste si je vypůjčila z přítelovy skříně. Nosit je můžete jako minišaty, které doplníte kozačkami nad kolena nebo úzkými džínami, díky kterým nebudete vypadat robustně.

Celý look pak doplňte čistě ženským prvkem, jako je červená rtěnka či zmíněné kozačky na vysokém podpatku. Rozbijete tak dojem čistě pánského outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Oversized saka

Foto: Profimedia.cz

Burgundy kostým

Kombinace materiálů

Další klasikou, která jen tak nevyjde z módy, je kombinace různých textur a materiálů. Ideální volba pro ženy, které nerady experimentují s barvami, ale raději se drží osvědčených neutrálních tónů. Nebojte se zkombinovat pleteninu s kůží a černou krajkou. Celek bude vypadat promyšleně a sexy, a to zejména pokud se budete držet jedné barvy.

Foto: Profimedia.cz

Kombinace materiálů je sázka na jistotu.

Pastelové barvy

S přicházejícím jarem začíná sezóna pastelových barev a květovaných potisků. Pokud je to zrovna váš šálek kávy, pak si pořiďte například světle růžový lehký kabátek, který dodá každému outfitu na ženskosti a jemnosti. Nosit ho můžete na elegantní způsob s celočerným či celobílým outfitem, ale i sportovně s modrým denimem a bílými teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Pastelové barvy k jaru patří.

Pinetky

Vzpomínáte si na mocný boom pinetek, který byl výrazný v devadesátých letech? Aktuálně slaví velký návrat, ostatně jako i ostatní trendy z této doby. Pokud vám tedy nějaké pinetky zbyly v šuplíku, pak se nebojte zaexperimentovat a zafixovat s nimi ofinu nebo jinou část vlasů. Na večer si navíc můžete vytvořit složitější účes tak, že si pinetky různě přeskládáte přes sebe a vytvoříte unikátní vlasovou ozdobu.

Foto: Profimedia.cz

Pinetky slaví návrat.

Reklama

Výběr článků

Načítám