Hlavní obsah

Přehlídka značky Gucci děsila. Modelky nesly v náručí repliky svých hlav

Novinky, lin

Nejnovější přehlídka kolekce pro zimu 2018 značky Gucci, která se koncem února konala v Itálii v rámci Milánského týdne módy, vyvolala v módním světě mnoho povyku. Kromě velmi nevšedních modelů totiž modelky i modelové drželi v rukou přesné kopie svých hlav. Celá show se navíc odehrávala v prostoru, který poměrně věrohodně připomínal operační sál.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka značky Gucci mnohé šokovalaVideo: Reuters

 
Článek

Hlavní návrhář značky Gucci, Alessandro Michele, opět své fanoušky překvapil. Jeho kolekce byla plná surrealistických prvků, které podle něj sloužily jako metafora k tomu, kolik lidí se v dnešní době vypořádává s vlastní identitou.

Kromě již zmíněných realisticky zpodobněných hlav, které někteří modelové a modelky při přehlídce nesli, byla návrhářova kolekce bohatá i na okázalé vzory, komplikované výšivky a různé druhy vrstvení. Některé modelky měly na sobě barevné závoje, jiné zase klobouk ve stylu asijského chrámu či křišťálové čelenky.

Přehlídka se tentokrát konala ve studeném, sterilním a klaustrofobickém prostoru, který napodoboval operační sál - modelky a modelové se v doprovodu náboženské hudby procházeli kolem skutečných operačních stolů a chirurgických závěsů.

Lístky na show této italské módní značky patří každoročně mezi nejžádanější a navštěvují ji zejména módní redaktoři významných periodik, uznávaní stylisté a celebrity.

Reklama

Výběr článků

Načítám