Hlavní obsah

Zlaté glóby 2018 v černé. Celebrity protestovaly proti sexuálnímu obtěžování

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktuální ročník slavnostního předávání filmových cen Golden Globe Awards 2018, který se konal v noci na pondělí 8. ledna v americkém Beverly Hills, se nesl ve znamení černých rób. Celebrity se tak snažily protestovat proti sexuálnímu obtěžování v Hollywoodu, které vyšlo na povrch s kauzou filmového producenta Harveyho Weinsteina. Podívejte se, jak jim to slušelo.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Laura Dernová, Nicole Kidmanová, Zoë Kravitzová, Reese Witherspoonová, Shailene Woodley

Článek

V kampani proti sexuálnímu obtěžování s označením #MeToo veřejně vystoupilo mnoho žen i mužů, příkladem jsou i tak zvučná jména showbyznysu jako herečka Gwyneth Paltrowová či herečka Angelina Jolie.

Studená ramena

Trend off-shoulder neboli holá ramena je nesmrtelný, a to hlavně co se nákladných velkých večerních rób týče. Nás na letošním předávání potěšily herečky Jessica Bielová a Penélope Cruzová. První ze zmíněných dam oblékla róbu od Diora, druhá zvolila šaty značky Ralph & Russo.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Jessica Bielová, modelka Heidi Klumová, herečka Penélope Cruzová

Ostře sledovaná modelka Kendall Jennerová zvolila róbu s velkolepou vlečkou značky Giambattista Valli. Její příchod ale vzbudil negativní ohlasy zejména na sociálních sítích. Podle zlých jazyků ji totiž s akcí nic nepojí.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Krásné šaty vynesla i herečka Dakota Johnsonová a Australanka Nicole Kidmanová. Herečku a režisérku Angelinu Jolie v decentní róbě značky Versace doprovodil na udílení filmových cen čtrnáctiletý syn Pax Thien.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Dakota Johnsonová, herečka Angelina Jolie, herečka Nicole Kidmanová

Nepasovanou královnou celé akce se stala bývalá modelka a současná herečka Diane Krugerová, která vypadala ve svých šatech jako bohyně podsvětí. Stáhnuté vlasy a ladící náušnice byly už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Diane Krugerová

Herečka Sarah Jessica Parkerová zvolila šaty, které jako by byly vystřižené ze seriálu Sex ve městě, který ji proslavil. Nejvýraznější výstřih z přítomných dam pak zvolila Kate Hudsonová, která na sebe strhávala pozornost i díky krátkému sestřihu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Sarah Jessica Parkerová, herečka Kate Hudsonová, modelka Naomi Campbellová

Herečka Eva Longoria se ukázala na akci bez partnera, zato s pořádným bříškem. Jako garde jí posloužila „Pravá blondýnka” herečka Reese Witherspoonová.

Foto: Profimedia.cz

Zleva, herečka Reese Witherspoonová, herečka Eva Longoria

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám