Hlavní obsah

Ani s přibývajícím věkem se Cher svých odvážných kostýmů nevzdává

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože je slavné zpěvačce Cher již 71 let, na svých koncertech se bez odvážných modelů neobejde ani dnes. Podívejte se na ty nejzajímavější kostýmy, které si za dobu své slávy oblékla během svých vystoupení a společenských akcí.

Foto: Profimedia.cz

Cher při vystoupeních

Článek

Cher (narozená jako Cherilyn Sarkisianová) patří mezi umělecké fenomény. Její písničky, extravagantní vzhled i nespočet plastických operací vzbuzují povyk i po více než padesáti letech v branži. Sama se kdysi zapřísáhla, že nenechá své tělo zestárnout a nutno dodat, že se jí to nejen pomocí plastik více či méně daří dodnes. Ostatně posuďte sami, 71 let by jí hádal málokdo.

Za mlada

Cher se narodila v americké Kalifornii. Otec, arménský uprchlík John Sarkisian, pracoval jako řidič tiráků, maminka Georgia Holtová byla zpěvačka country.

Svou kariéru začala brát vážně v roce 1964, kdy vydala první sólovou nahrávku s názvem Ringo, I Love You. Už v té době vyčnívala se svým extravagantním oblečením a kostýmy, které v následujících letech přivedla k dokonalosti.

Foto: Profimedia.cz

Dlouhé černé kadeře jsou jejím poznávacím znamením.

Navzdory věku

Od začátku bylo jejím cílem zaujmout, šokovat a být nezapomenutelná. A to se jí díky jedinečnému hlasu a vizáži podařilo více než dobře.

Díky své dokonalé postavě si mohla dovolit obléknout na sebe cokoli - od výrazných body, velkolepých ozdob až po průhledné šaty, ve kterých byl vidět i zbytek kůže, který se jinak podařilo při vystoupeních zakrýt.

Foto: Profimedia.cz

Potrpí si i na výrazné ozdoby z peří.

Dnes je Cher považována za módní ikonu, její styl napodobují celebrity po celém světě. Naposledy to byla televizní osobnost, modelka a podnikatelka Kim Kardashianová, která si vyrazila na halloweenský večírek v jednom z ikonických obleků, které si Cher oblékla v roce 1973 u příležitosti předávání Oscarů.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová s rodinným přítelem Jonathanem Chebanem jako Cher a její bývalý manžel Sonny Bono

Foto: Profimedia.cz

Dlouhé černé kadeře jsou jejím poznávacím znamením.

Všechno má svou daň

Cher již dříve přiznala, že má strach ze stárnutí, a proto svůj vzhled řeší pomocí plastik a botoxu. „Když se podívám do zrcadla, vidím starou dámu, jak se na mě dívá a já vůbec nevím, jak se tam dostala,” přiznala pro server Today.

Foto: Profimedia.cz

Cher se ani po sedmdesátce nebojí odvážných modelů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám