Hlavní obsah

Šperky, které zvýrazní krásu každé ženy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim je, co se týče oblékání, poměrně nudný. O to více prostoru ale máme pro výběr šperků, které dodají i obyčejnému outfitu punc elegance.

Foto: archiv firmy Pandora

Decentní šperky umocní ženskou krásu.

Článek

Potrpíte si na šperky, nebo jste minimalistka, která uvažuje, že si svůj první kousek teprve pořídí? Ať tak, či onak, vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější novinky ze světa šperků a věříme, že udělají radost vám i vašim milovaným.

Zlatá, stříbrná, růžová

Většina českých žen si potrpí na šperky buď stříbrné, nebo zlaté, již několikátou sezónu je ovšem v módě i kombinace těchto materiálů. Nejlépe vypadá podobné vrstvení u jemných šperků, jako jsou například tenké náramky, které se dají i lehce kombinovat.

Foto: archiv firem

Stříbrný náramek s medvídkem, Tous, info o ceně v obchodě. Náramek se jménem, Alove, 5440 Kč. Zlatý náramek s diamanty, Alove, 61 802 Kč

Na každý prst jeden

Časy, kdy ženy nosily i více než jeden zlatý prsten na každém prstu, jsou naštěstí pryč. Pokud chcete působit sofistikovaně, vezměte si vždy jeden nebo dva prstýnky, které necháte vyniknout. Výjimku tvoří tenké modely, které se dají vzájemně kombinovat a na prstu tak utvoří jeden velký prsten.

Foto: archiv firem

Zleva: stříbrný se dvěma kroužky, Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě. Stříbrný s průhledným kamínkem, Tous, info o ceně v obchodě. Zlatý, 27 Jewelry, info o ceně v obchodě. Stříbrný se zeleným kamínkem, Pandora, 1690 Kč. Spletený, Pandora, 2390 Kč

„Rose gold”

Nejste zastánkyní masivních šperků, upřednostňujete spíše decentní řetízky, které můžete i vzájemně vrstvit? Pořiďte si letos kousek v růžovém zlatě. Tato barva je velmi trendy, skvěle vypadá zejména v kombinaci se stříbrnou.

Hezkým tipem na dárek jsou také přívěsky, na které si můžete nechat vyrazit např. datum nebo nápis, který je vám blízký. Milovnice módy jistě ocení řetízek se jménem, který proslavila postava Carrie Bradshawové ze seriálu Sex ve městě.

Foto: archiv firem

Přívěšek s mottem, Alove, 15 220 Kč. Přívěšek s kamínky, Tous, info o ceně v obchodě. Náhrdelník se jménem, Alove, cena podle použitého materiálu. Náhrdelník s nápisem Love, Alove, 7230 Kč

Brože

Na brože ženy často zapomínají a připadají jim zbytečné. Opak je ale pravdou. Krásná brož dokáže ozvláštnit jakýkoli svetr, šálu, či kabát.

Foto: archiv firem

Ručně vyráběná růžová brož, Skvost, cena cca 2800 Kč. Růžový jelínek, Deers, 680 Kč. Ručně vyráběná brož s perlami, Skvost, cena cca 4360 Kč. Zlatý jelínek se srdíčky, Deers, 680 Kč

Šperk jako investice

Po alespoň jednom šperku s diamanty touží nejedna žena. Pro tento luxus je sice třeba sáhnout opravdu hluboko do kapsy, nicméně odměnou vám bude šperk, který je nejen krásný, ale je zároveň i nesmrtelnou investicí.

Foto: archiv firem

Zlaté srdíčko, DIC, 0,18karátový diamant, bílé a růžové zlato. Cena i s řetízkem: 19 990 Kč. Prsten s barevným diamantem, ALO, cena na vyžádání. Náušnice, ALO, bílé zlato, australské mořské perly, 104 450 Kč.

Reklama

Související články

Jak pečovat o šperky

Šperky z drahých kovů a kamenů patří mezi dárky, které potěší snad každou ženu. Připomínají totiž danou událost, ke které byly věnovány. Ať už se jedná...

Výběr článků

Načítám