Hlavní obsah

Přehlídka značky Chanel přenesla atmosféru deštného pralesa do centra Paříže

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve světě módních přehlídek často platí: čím extravagantnější, tím lepší. Většinou se to vztahuje na předváděné modely, výjimkou ale nejsou ani nejrůznější prostory pro samotné přehlídky. Letos se na pomyslnou špičku, co se originality týče, dostal módní dům Chanel, který uspořádal přehlídku v improvizovaném deštném pralese v centru Paříže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka Chanelu na Týdnu módy v PařížiVideo: Reuters

 
Článek

Přehlídku odstartovala šestnáctiletá vycházející modelingová hvězda Kaia Gerberová, jejíž maminka, supermodelka Cindy Crawfordová, seděla v první řadě. Ve velkolepém prostředí, kterému dominovaly nádherné vodopády, měly modelky na sobě průhledné pláštěnky, vodotěsné boty a slušivé kloboučky, které je chránily před všudypřítomnými kapkami vody.

Inspirací pro přehlídku se hlavnímu návrháři značky, Karlu Lagerfeldovi, stala právě voda. Kromě nepromokavého oblečení tak byly na přehlídce k vidění i různé odstíny modré a perlové doplňky, které jsou pro Chanel typické. Nechyběly ani další klasické prvky jako tvídová sáčka, klasické logo dvou obrácených písmen C a boty na nízkém podpatku.

Značka Chanel v čele s Karlem Lagerfeldem je známá pro svůj výběr velkolepých lokací, kde se přehlídky konají. V minulých letech na nich byly k vidění například obrovské instalace krystalů, módní obdoba Eiffelovy věže či obrovský cirkusový kolotoč, ze kterého vycházely modelky ve velkolepých modelech.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám