Hlavní obsah

Pět největších trendů pro letošní podzim

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Babí léto je za námi a přichází neúprosný sychravý podzim. Zpříjemněte si upršené dny špetkou módní inspirace a podívejte se na letošní žhavé trendy. Tentokrát jde ovšem minimalismus a tmavé barvy stranou. Nosí se vzory, barvy, dokonce i flitry.

Foto: Profimedia.cz

Podzimní trendy z Týdne módy v Paříži

Článek

Hledáte lék na podzimní splín? Co takhle zkusit nákupy! Vyberte si kousek, který se vám bude líbit a bude vám perfektně sedět. Uvidíte, že z něj budete mít radost pokaždé, když si ho oblečete. A co je letos vlastně trendy?

Červená barva

Hit číslo jedna letošního podzimu je červená barva. Nosí se všude - na kabátech, kalhotách i kabelkách. Nejlépe však vynikne na tlustém „over-sized” svetru, který obléknete k obyčejným úzkým džínům a kotníčkovým botám. Výhodou červené je, že se dá skvěle kombinovat a rozjasní i sebeunavenější obličej. Vyzkoušeno za vás!

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Svetr, F&F, 699 Kč. Bunda, H&M, 999 Kč. Svetr, Mango, 899 Kč. Dole: Svetr, F&F, 699 Kč. Svetr, H&M, 1299 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 4699 Kč

Kostkovaný vzor

Kostkovaný vzor je příkladem klasických trendů, které se znovu a znovu vracejí do módy. Pokud ve svém šatníku nic s tímto vzorem nemáte, můžete si pořídit elegantní kabát, tolik oblíbený u Pařížanek, nebo klasické sáčko, které unosíte napříč sezónami. Skvěle totiž vypadá s obyčejným bílým tričkem i černým rolákem.

Foto: archiv firem

Zleva: kalhoty, Zara, 1299 Kč. Kabát, Zara, 2229 Kč. Sako, F&F, 849 Kč. Sukně, H&M, 899 Kč. Kabát, Mango, 2999 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 3999 Kč

Obří péřovky

Každá sezóna má svůj extravagantní trend. Letos jsou to naducané péřovky, které se nosí volně přehozené přes ramena. Jejich nevýhodou ovšem je, že v nich budete nejspíš vypadat mnohem objemnější, než ve skutečnosti jste - pokud se zrovna nepyšníte ukázkovou postavou.

Skvělým trikem v takovém případě je prodloužit si siluetu pomocí černého roláku, černých úzkých džín a díky přiléhavým jednoduchým botám na podpatku. S tímto lookem budete rozhodně šik a trendy!

Foto: archiv firem

Černá bunda, Mango, 2299 Kč. Červená bunda, H&M, 1299 Kč. Béžová bunda, H&M, 1299 Kč. Žlutá bunda, Zara, 1599 Kč. Modrá bunda, Mango, 2499 Kč

Zimní květiny

Myslíte si, že květinový vzor je doménou jarního a letního období? Velký omyl! Květy se nosí i na podzim, jen jsou tmavší a tajemnější! Vyberte si krásné šaty, které vypadají skvěle v kombinaci s černými punčochami a kotníkovými botami nebo zaexperimentujte a pořiďte si kabát ve stejném vzoru.

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 1599 Kč. H&M, 1499 Kč. F&F, 699 Kč. Marks & Spencer, 3499 Kč. Marks & Spencer, 799 Kč

Flitry

Flitry jsou nestárnoucím trendem. Letos byly navíc k vidění na velkolepé přehlídce značky Yves Saint Laurent - od té doby netoužíme po ničem jiném než krásném flitrovaném sáčku, které se hodí na večírky po celý rok.

Pokud vás sáčko neláká, můžete si vybrat flitrované mini šaty nebo alespoň sukni, díky které se zaručeně stanete hvězdou večera. Víte, že flitry jsou oblíbené zejména u hereček a tanečnic, protože na nich nejsou vidět známky potu?

Foto: archiv firem

Zleva: Sáčko, Zara, 2299 Kč. Tílko, Mango, 1299 Kč. Mango. Šaty, H&M 1499 Kč. Top se stojáčkem, H&M, 269 Kč. Top, H&M, 779 Kč

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám