Hlavní obsah

Unikátní čokoládové zábaly pomáhají v péči o poškozené vlasy

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto dává vlasům zabrat. Jsou suché, lámou se a jejich kvalita nás často přinutí je ostříhat. To se rozhodli změnit v libanonském kadeřnictví, kde se rozhodli vyzkoušet unikátní čokoládové zábaly pro poškozené vlasy. Na rozdíl od chemických přípravků jsou čistě přírodní a o to účinnější.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Místo chemické masky ošetřují v libanonském salónu vlasy čokoládouVideo: Reuters

 
Článek

Kadeřníci z kosmetického salónu Abed & Samer v Bejrútu přišli s novou obnovující kúrou na vlasy. Ta spočívá v pomalém nanášení horké čokolády do délek vlasů, která je má za účel důkladně vyživit a vrátit jim lesk.

Chemické masky jsou často nákladné, způsobují alergii nebo zákaznicím mnohdy nesedí. „Snažili jsme se tedy vymyslet léčbu bez chemikálií a zjistili jsme, že čokoláda, je tou pravou volbou, protože navrací vlasům vitalitu,” říká kadeřník

Abdallah Itani pro Reuters.

Ačkoliv se jedná o první takovéto ošetření svého druhu v Libanonu, už si ho našlo mnoho příznivců. „Před půl rokem jsem to zkusila poprvé a od té doby chodím na proceduru pravidelně, na mé vlasy působí blahodárně,” říká klientka salónu Hazar Naderová. Výhoda procedury navíc spočívá v tom, že se dá pohodlně praktikovat i doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám